Yli 100 thaimaalaista ja ulkomaalaista jäi kiinni Surat Thani -ravintolassa juomisesta, juhlimisesta ja Covid-19:n kansallisen hätäasetuksen rikkomisesta.

Surat Thani -

Yli 100 thaimaalaista ja ulkomaista asiakasta jäi kiinni baarissa/ravintolassa Koh Phanganissa Surat Thanin maakunnassa varhain tänä aamuna, tammikuun 27. päivänä, koska heidän väitetään järjestäneen juoma- ja tanssijuhlien ja rikkoneen hätäpäätöstä estääkseen ihmisten leviämisen. Covid-19 Coronavirus Surat Thanin maakunnan poliisin mukaan

Yli 50 hengen Surat Thanin provinssin poliisi teki ratsian vuoren huipulla sijaitsevaan ravintolaan tänä aamuna kello 2:00 ja havaitsi lausuntojensa mukaan suuren ryhmän asiakkaita, jotka väittivät tanssivan kovaäänisen musiikin tahdissa ilman sosiaalista etäisyyttä, maskien käyttöä, ja muut tiukat terveystoimenpiteet, jotka on asetettu Thaimaan hätäasetuksessa, joka asettaa Covid-19-säännökset.

Noin 110 vierasta, 89 ulkomaalaista ja 23 Thaimaan kansalaista sekä ravintolan omistaja ja juhlaisäntä jäi kiinni, kun taas jotkut olivat onnistuneet pakenemaan pidätyksestä ratsian aikana. Paikalta löydetty erä alkoholijuomia takavarikoitiin todisteena jatkotutkintaa varten.

Alkututkimuksen mukaan isäntä Pongdarun Lim-O-Chakul, 40, kertoi, että hän oli järjestänyt juhlia ja myönsi kaikki poliisin häntä syyttelemät syytteet. Tämä oli Surat Thanin poliisin mukaan.

Vangittuja vieraita syytettiin alun perin hätäasetuksen rikkomisesta koronaviruksen leviämisen estämiseksi osallistumalla yli viiden hengen joukkokokouksiin.

Sekä ravintolan omistaja että isäntä saivat syytteen koronaviruksen leviämisen estämiseksi annetun hätäasetuksen rikkomisesta osallistumalla yli viiden hengen joukkokokouksiin sekä Surat Thanin hätämääräyksen rikkomisesta COVID-19 Coronaviruksen leviämisen estämiseksi ravintolan avaaminen ja alkoholijuomien tarjoaminen/juominen ravintolassa. Kaikkia epäiltyjä pidetään syyttöminä, kunnes tuomioistuin todistaa heidän syyllisyytensä, toteaa The Pattaya News.

Kuva: Komchadluek

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu,or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.