Chonburi Public Relations julkaisee uuden määräyksen Covid-19-toimenpiteiden ja sulkemisten helpottamisesta maanantaina 1. helmikuuta

Thaimaa – Noin klo 11 tänä iltana, 00. tammikuuta 29, Chonburin PR-osasto julkaisi odotetut tilaukset, joissa kerrottiin, mitä ne mahdollistavat tämän tulevan tilaisuuden avaamisen. Maanantai, 1. helmikuuta, 2021.

Alla lyhyt yhteenveto tilauksista. Jos olet epäselvä aiemmin tänään tehdyistä alkuperäisistä Covid-19-tilannehallintakeskuksen muutoksista, suosittelemme lukemaan ne ensin klikkaamalla tästä.

Olemme käsitelleet hotellien "sulkemisia" ja kouluja aiemmin. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja näistä

.(Toimittajan huomautus: Press Timesta lähtien Royal Gazetten määräystä CCSA:n ilmoittamista muutoksista EI ole vielä julkaistu. Tämän odotetaan tulevan voimaan myös maanantaina 1. helmikuuta ja sen odotetaan sisältävän Chonburin virallisen muutoksen punaisesta vyöhykkeestä oranssille vyöhykkeelle ja matkustusrajoitusten poistaminen, jotka vaativat paperityötä piiritoimistoilta ja välttämättömät syyt matkustaa Chonburiin ja sieltä pois.)

1. Koh Si Chang avataan uudelleen vierailijoille sen jälkeen, kun se oli aiemmin suljettu.

2. Viihdepaikat (baarit, klubit, pubit, herrasmiesklubit, karaoke jne.) voi olla auki klo 11 asti Asianmukaiset sosiaaliset etäisyystoimenpiteet, Thai Chana -sisäänkirjautuminen, lämpötilatarkistukset, käsien desinfiointi ja maskin käyttö tulee suorittaa. Elävä musiikki on ok, ei tanssia.

3. Ravintolat voivat palvella ruokailevia asiakkaita klo 6-00 Alkoholia saa myydä laillisina aikoina klo 11 asti Sosiaalisia etäisyyksiä ja muita varoituksia tulee noudattaa, kuten viihdepaikoissa. Elävä musiikki on ok, ei tanssia. Tämä sisältää kaikki ruokapaikat, kuten markkinat, ruokakentät jne.

4. 24h-liikkeet, kuten 7-11's ja Family Marts, voi olla avoinna klo 5-00 Niiden on silti oltava suljettuina klo 11-00. Tämä on suunniteltu rohkaisemaan ihmisiä menemään kotiin muiden paikkojen sulkemisen jälkeen.

5. Mitään aktiviteetteja ei saa järjestää yli 300 henkilön kanssa ilman Chonburin viranomaisten lupaa. Juhlatilat, seminaarit, konferenssihuoneet jne. voidaan avata uudelleen alle tämän summan.

6. Pohjimmiltaan kaikki, mikä on vielä kiinni (poikkeuksena kanojen taistelustadionit ja muut eläintaistelupaikat), voidaan avata mukaan lukien- Uima-altaat, huvipuistot, vesipuistot, kelluvat markkinat, amulettimarkkinat, snooker ja uima-allas, kuntokeskukset ja kuntosalit, pelihallit , internetkahvilat, keilailu ja muut viihdepaikat, saippuat, kylpylät, elokuvateatterit, lastentarhat ja teatterit.

7. Kaikki, mikä aiemmin sallittiin avata, kuten ostoskeskukset, puistot, rannat jne. ovat edelleen auki.

8. Tämä tilaus on vain Chonburille. Muilla provinsseilla voi olla erilaiset säännöt. Chonburissa EI ole karanteenivaatimuksia kotimaisille vierailijoille. (eli. Voit tulla maakuntaan mistä tahansa muusta Thaimaan osasta ilman karanteenia.).

9. Tarkastuspisteitä tulee edelleen olemaan, mutta nämä ovat tavallisia Covid-19-tarkastuspisteitä, jotka etsivät siirtotyöläisten laitonta kuljettamista ja suorittavat lämpötila- ja henkilöllisyystarkastuksia.

10. Tämä kaikki oli oikein tänä iltana ja julkaisuaika saattaa kuitenkin muuttua usein vaihtelevan tilanteen vuoksi.

Alkuperäinen teksti löytyy Chonburi PR -sivulta täältä, thai.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.14 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/