Hotellit ja matkailunähtävyydet ovat saaneet virallisesti sulkemismääräyksen Chonburille, koulut avataan virallisesti uudelleen ensi maanantaina

Chonburi-

Chonburin kuvernööri tänä iltana (28. tammikuutath) on antanut virallisen määräyksen sulkea väliaikaisesti kaikki hotellit (sekä hotelliin liittyvät tapahtumapaikat, kuten majatalot, lomakeskukset jne.) ja matkailukohteet (jotka eivät aiemmin olleet pakotettuja sulkemaan Covid-19-toimenpiteiden vuoksi) Chonburissa. Lue tämän artikkelin alaosa ennen paniikkia tämän tilauksen syyn selvittämiseksi.

Sulkeminen johtuu siitä, että Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai hyväksyi tällä viikolla Eastern Hotels Associationin pyynnön sulkea väliaikaisesti kaikki hotellit.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/01/26/chonburi-governor-agrees-to-temporarily-close-all-hotels-and-provide-financial-remedies-to-hotel-operators-affected-by-covid-19-coronavirus-still-needs-final-ccsa-prime-minister-approval/

Määräyksessä todettiin: "Kaikki hotellit ja matkailupaikat sekä valtion että ei-hallituksen on määrättävä väliaikaisesti sulkeutumaan toistaiseksi."

"Hotellien ja toimijoiden on autettava työntekijöitään ja korostettava, että tämä on väliaikaista, tarkoitettu taloudellisen tuen auttamiseksi, jotta he eivät poistu maakunnasta suuria määriä."

”Joka hotelli- tai matkailupaikan toimija, joka ei halua sulkea toimintaansa, voi jättää asiakirjan alueen piiripäällikölle seitsemän päivän kuluessa. Ne, jotka haluavat pysyä auki ja joilla on asiakkaita tai joilla on erityisiä syitä pysyä auki (kuten karanteenihotellit), voivat tehdä niin, mutta heidän on ilmoitettava asiasta piirin virkamiehille."

Tänä iltapäivänä Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai on myös antanut toisen määräyksen, joka sallii koulujen avaamisen, josta raportoimme aiemmin eilen. Tämä määräys tekee viralliseksi, että kaikki koulut (sekä tutorit, oppilaitokset jne.) voivat aloittaa toimintansa uudelleen maanantaina 1. helmikuuta.

Tämä määräys ei johdu mahdollisesta Covid-19-koronaviruksen vaarasta tai uusiutuneesta leviämisestä. Hotellien ja matkailukohteiden omistajat, joita ei ollut aiemmin pakko sulkea, ovat vaatineet viikkoja muodollisia sulkemisia Chonburin hallitukselta. Tämä määräys on pikemminkin "symbolinen" sulkeminen ja antaa sekä henkilökunnalle että hotellille mahdollisuuden kerätä sosiaaliturvaetuja Covid-19-koronaviruksen vaikutuksesta ajalta, mikä tarjoaa olennaisesti tarpeellisia varoja arviolta 30,000 XNUMX poissaolleelle. työstä viime vuoden lopusta lähtien kotimaan matkustusrajoitusten vuoksi.

Nämä sulkemiset eivät vaikuta muihin lähitulevaisuudessa tapahtuviin rajoitusten ja toimenpiteiden löystymiseen, ja kuten edellä todettiin, hotellit ja matkailukohteet voivat halutessaan kieltäytyä sulkemisesta. Suosittelemme tarkistamaan hotelliltasi, jos matkustat alueelle lähitulevaisuudessa tai majoitut sellaisessa tällä hetkellä, jotta näet, järjestetäänkö ne tilauksessa. On myös todennäköistä, että hotellit voivat "sulkea", mutta antaa nykyisten vieraiden jäädä. Tämä ei vaikuta karanteenihotelleihin.

Molemmat määräykset astuvat voimaan heti tänään. Tilaus on toistaiseksi voimassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.