Thaimaan koulut valtakunnallisesti, paitsi Samut Sakhon, avataan uudelleen 1. helmikuuta opetusministeriön hiljattain antaman määräyksen mukaisesti

Kansallinen -

Thaimaan opetusministeriö on julkaissut tänä iltapäivänä huomautuksen, että kaikki julkiset ja yksityiset oppilaitokset Samut Sakhonia lukuun ottamatta avataan uudelleen tarjotakseen säännöllistä opetusta ja oppimista 1. helmikuuta.

Kaikkien oppilaitosten valtakunnallisesti on kuitenkin noudatettava tiukasti kansanterveysministeriön ja niihin liittyvien terveysviranomaisten määräämiä Covid-19-koronaviruksen ehkäisytoimenpiteitä.

Samut Sakhonin koulutuslaitokset pysyvät suljettuina, koska CCSA on edelleen määritellyt maakunnan "korkeimmaksi ja tiukimmaksi valvontavyöhykkeeksi". Sulkemisen aikana koulut tarjoavat opetusministeriön ohjeiden mukaisesti sähköistä opetusta ja oppimista tai etäopiskelua.

Koulut ja muut asiaan liittyvät oppilaitokset Bangkokissa ja sen läheisyydessä, mukaan lukien Nonthaburi, Samut Prakan, Nakhon Pathom ja Pathum Thani, voidaan avata uudelleen opetusta varten luokkahuoneissa. Opiskelijoiden lukumäärä kussakin luokkahuoneessa ei kuitenkaan saa ylittää 25 henkilöllä. Oppilaiden tulee käydä kouluissa vaihtoehtoisina päivinä, jos kouluihin ei ole riittävästi luokkatiloja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu,or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.