Yli 80 thaimaalaista ja ulkomaalaista Bangkokissa tuomittiin vankilaan ja koviin sakkoihin hätäasetuksen rikkomisesta Covid-19-koronaviruksen leviämisen aikana.

KUVA: Thairath

Bangkok -

Thaimaan rikostuomioistuin on tuominnut vankeusrangaistuksiin yli 80 thaimaalaista ja ulkomaalaista asiakasta, joiden todettiin rikkoneen hätäasetusta ja maahanmuuttolakia TAJ CAFEssa Bangkokissa 15.-16. tammikuuta.

Ensimmäiselle 42 Thaimaan kansalaisen ryhmälle määrättiin syytteet väitetyistä rikkomuksista julkishallinnosta hätätilanteissa annetun hätäasetuksen (BE 2548) nojalla, koska he eivät noudattaneet sääntöjä ruokaillessaan TAJ CAFEssa, joka sijaitsee osoitteessa Soi Sukhumvit 3, Wattanan piiri. iso alkukirjain.

Raporttien mukaan kaikki ravintolan ruokapöydät oli katettu ilman sosiaalista etäisyyttä Covid-19 Coronaviruksen leviämisen estämiseksi hätäasetuksen edellyttämällä tavalla. Asiakkaiden, sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten, nähtiin myös tungostaneen alueella, polttamassa vesipiippua ilman kasvonaamaria missään vaiheessa vierailun aikana tai muita koronaviruksen ehkäisytoimenpiteiden mukaisia ​​terveydensuojelutarvikkeita.

KUVA: Thairath

Kaikki 42 syytettyä todettiin syyllisiksi, ja heidät tuomittiin alun perin kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen ja 10,000 5,000 bahtin sakkoon. Heidän tunnustustensa vuoksi rangaistus kuitenkin lyhennettiin kuukaudeksi vankeuteen ja XNUMX XNUMX bahtin sakoksi henkilöä kohden.

Toinen syytettyjen ryhmä oli 40 ulkomaalaista Nigeriasta, Intiasta, Somaliasta ja Myanmarista, joiden havaittiin rikkovan hätäasetusta sekä maahanmuuttolakia.

He kaikki tuomittiin yksilöllisesti neljästä kuukaudesta yhteen vuoteen vankeusrangaistukseen ja 5,000 16,000 - XNUMX XNUMX bahtiin sakkoon sen mukaan, kuinka moneen osaan tietyistä teoista heidät todettiin syyllisiksi.

Thaimaan lainvalvontaviranomaiset ovat varoittaneet sekä ulkomaalaisia ​​että Thaimaan kansalaisia ​​siitä, että jos heidät jää kiinni lain rikkomisesta, jopa tapahtumapaikalla, heitä veloitetaan täysimääräisesti lain ja hätäasetuksen mukaisesti. Ennen Covid-19:ää virkamiehet sakkoivat ensisijaisesti vain tapahtumapaikkaa ja päästivät asiakkaat ilman sakkoja, elleivät huumeet olleet mukana, mikä ei enää näytä olevan niin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.