ATTA rohkaisee Thaimaan hallitusta sallimaan rokotettujen ulkomaalaisten vierailla Thaimaassa ilman karanteenia kotimaan talouden vauhdittamiseksi vuoden 2021 jälkipuoliskolla

KUVA: Naewna

Kansallinen -

Thaimaan matkatoimistojen liitto (ATTA) kannustaa Thaimaan hallitusta toivottamaan rokotetut ulkomaalaiset tervetulleiksi Thaimaahan ilman karanteenia vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä sen jälkeen, kun noin 30 prosenttia maahan saapuvista matkailuyrityksistä on raportoitu pysyvästi suljettuina koronaviruksen aiheuttaman finanssikriisin vuoksi. 19 maailmanlaajuinen pandemia.

ATTA:n presidentti Vichit Prakobgosol kertoi eilen 11. tammikuuta toimittajille, että tutkimuksen mukaan 30 prosenttia 10,000 50 rekisteröidystä maahantulomatkailuyrityksestä on lopettanut toimintansa pysyvästi, kun taas XNUMX prosenttia niistä on väliaikaisesti lopettanut toimintansa, koska Thaimaan rajat on suljettu kansainvälisiltä vierailijoilta.

Vain 20 prosenttia ulkomailta saapuvista yrityksistä jatkaa toimintaansa siirtämällä kohteensa kotimarkkinoille, mutta eivät vieläkään toimi kunnolla paikallisten lähetysten uuden aallon vuoksi.

KUVA: Thairath

Jotta muut 20 prosenttia matkailualan toimijoista säilyisi, hallituksen on kyettävä hillitsemään helmikuun puhkeamista ja vähentämään kotimaisten tartuntojen määrä vain kahdella numerolla, Vichit ehdotti.

Hän lisäsi: ”Jos tartuntojen määrä on pudonnut sadoista kymmeniin, sen pitäisi luoda luottamusta ja parempaa matkailuilmapiiriä. Vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä uskotaan, että maassa vierailee enemmän ulkomaisia ​​matkailijoita ja matkailusektori elpyy yli 80 prosenttia vuonna 2022. Tämä ratkaisee epäilemättä vähitellen maan vaikeuksissa olevan talouden."

Koska monet maat ovat aloittaneet injektioohjelmansa kansalaisilleen, mukaan lukien mahdolliset turistit Kiinasta ja Kaakkois-Aasiasta, ATTA ehdottaa sitten ajatusta valtion karanteenista rokotetuille, kun he vierailevat Thaimaassa matkailutarkoituksiin.

KUVA: Naewna

Presidentti jatkoi: ”Noin yli miljardi ihmistä ympäri maailmaa on suorittanut kaksi annosta Covid-1-rokotusta myöhemmin tänä vuonna ja monet haluavat epätoivoisesti matkustaa ulkomaille yli vuoden kotiutumisen jälkeen. Siksi toivomme hallituksen ryhtyvän toimenpiteisiin tämän ihmisryhmän majoittamiseksi ja houkuttelemiseksi matkustamaan Thaimaahan ilman 19 päivän karanteenia."

"Hallitus voisi pyytää heitä asentamaan tiettyjä seurantamobiilisovelluksia Covid-19-viruksen jäljittämiseksi heidän saapuessaan. Lisäksi aikaisempi ilmoitus Covid-19-rokotteen saapumisesta Thaimaahan helmikuussa saattoi aiheuttaa vähemmän stressiä ja huolta thaimaalaisissa ulkomaisten matkailijoiden vastaanottamisessa. Ennustamme suurimman osan haavoittuvista ja riskialttiista ihmisistä rokotettavan Thaimaassa kolmannella vuosineljänneksellä hallituksen nykyisen suunnitelman mukaisesti, jonka mukaan rokotetut ihmiset pääsevät sisään ilman karanteenia. Vichit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.