Neljä hylättyä pentua pelastettiin turvallisesti sen jälkeen, kun heidät heitettiin pussiin ja upotettiin lampeen aikaisin tänä aamuna Samut Prakanissa

Samut Prakan -

Neljä hylättyä pentua pelastettiin turvallisesti varhain tänä aamuna, tammikuun 10. päivänä, kun ne oli kuulemma pakattu mustaan ​​säkkiin ja heitetty pieneen lampeen Bang Phlin alueella Samut Prakanin maakunnassa.

Ruam Katanyu -säätiön vapaaehtoiset saapuivat paikalle saatuaan laupiaiden samarialaisten ilmoituksen, että eräs onnettomia pentuja oli kaadettu vanhaan ja syvään kalalammikkoon lähellä Suvarnabhumin kanavatietä, johon ihmiset paikallisten asukkaiden mukaan usein heittävät huolimattomasti roskapusseja. Tapauksesta ilmoittaneet ihmiset soittivat, koska kuulivat pentujen haukkuvan apua.

Pentujen kuultiin vinkuvan ja haukkuvan, ennen kuin heidät löydettiin liikkuvan ja kelluvan mustassa säkissä lammen pinnalla. Jotkut poliiseista menivät sitten alas lampeen ja toivat lopulta pussin maahan.

Neljä viidestä vastasyntyneestä naisesta löydettiin elossa, yksi oli valitettavasti kuollut ja hukkunut. Vapaaehtoiset naispuoliset pesivät ne sitten pois ja toimittivat ne läheiseen lemmikkieläinsairaalaan tarkastusta varten. Yksi heistä sai lievän selkävamman, kun taas muun perheen kerrottiin olevan vahva ja terve.

He ovat nyt Ruam Katanyu -säätiön valvonnassa, kunnes he ovat rokotettuja ja riittävän terveitä etsimään uusia omistajia ja siirrettäväksi uuteen perheeseen.

Lainvalvontaviranomaisten kerrotaan tutkivan, kuka pudotti pussin lampeen.

Kuva: Post Today

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.