Palm Bay 1 Pattaya, Pattayan poliisipäällikkö ja Forest Pool Villas Pattaya Company jakavat 500 ilmaista ateriaa Pattayan tarvitseville

Pattaya, Chonburi-

Palm Bay 1 Pattaya, Pattayan kaupungin poliisipäällikkö ja Forest Pool Villas Pattaya Company jakoivat eilen iltapäivällä satoja aterioita Pattayan tarvitseville.

Pattayan kaupungin poliisiasemalla, jota johtivat Palm Bay 1 Pattaya ja Forest Pool Villas Pattaya Companyn johtajat, neiti Naparat Tatsonthi ja herra Louise (sukunimeä ei annettu), ryhmä järjesti tapahtuman henkilöstönsä kanssa ja antoi yli 500 ateriaa Pattayan tarvitseville nykyisen Covid – 19 -kriisin aikana, jonka vuoksi monet paikalliset yritykset on suljettu valtion määräyksestä.

Monet ihmiset, myös lapset, joutuivat jonoon ilmaisen aterian saamiseksi. Heille annettiin lämpötilatarkastukset ja käsidesiä ennen ruoan saamista. Tapahtuman järjestäjien mukaan kaikilla oli kasvonaamari päällä.

Aterian jakamisen on järjestänyt Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap. Tämä on toinen aterialahja, jonka uusi poliisipäällikkö on auttanut ja auttanut järjestämään kuluneen viikon aikana.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.