Pattayan uusi poliisipäällikkö jakaa ruokaa ja tarvikkeita asukkaille, jotka ovat kärsineet Covid-19-torjuntatoimenpiteistä

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan uusi poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap, vapaaehtoiset ja muut virkailijat auttoivat tänä viikonloppuna jakamaan tarvikkeita ja kuivaruokaa alueen asukkaille, jotka ovat joko menettäneet työpaikkansa tai kärsineet Covid-19-varotoimista ja -toimenpiteistä, jotka ovat sulkeneet monia paikallisia yrityksiä viime viikolla.

Päällikkö Pisitillä on vain jhänet asetettiin rooliinsa jouluaattona ja yksi hänen ensimmäisistä tehtävistään jo ennestään kovaa kärsineellä Pattayalla on hoitaa Chonburin kuvernöörin määräämiä säännöksiä ja toimenpiteitä Covid-19-koronaviruksen hallitsemiseksi. Nämä toimenpiteet sulkivat satoja paikkoja, mukaan lukien kauppakeskusten vähittäiskaupat ja viihdepaikat, mikä johti monet ihmiset tilapäisesti työttömiksi. Valitettavasti ei ole tiedossa, kuinka pitkä tämä sulkemisaika kestää.

Pattayan poliisin jäsenet ja vapaaehtoiset auttoivat jakamaan Soi Kor Phain alueella yli 300 5 kg:n pussia riisiä, vettä ja muita tarvikkeita NPG Company Limited, Ocean P Company Limited ja Swan Drinking Water.

Poliisi varmisti myös, että Covid-19-varotoimenpiteet toteutettiin, kuten lämpötilamittaukset, käsien desinfiointi, sosiaalinen etäisyys ja maskin käyttö.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/