Pattayalla on uusi huippupoliisi: Pattayan uuden poliisipäällikön viesti asukkaille

Pattaya-

Seuraavassa on Pattayan uuden poliisipäällikön viesti, jonka hän halusi välittää koko Pattayan englanninkieliselle yhteisölle.

Eversti Pisit Poonsap, joka on Pattayan kaupungin uusi poliisipäällikkö tästä viikosta lähtien, puhui Pattaya Newsin ja muiden paikallisten uutispalveluntarjoajien kanssa aiemmin tänään, ja hänen kommenttinsa löytyvät alta. Hän oli aiemmin Baan Kramin poliisipäällikkö Klangin alueella Rayongissa. Lisäksi apulaispäällikkö Nitat Waen ylennettiin Mueang Chonburin aseman päälliköksi ja tilalle tuli hiljattain ylennetty Suradech Namyotha. Nämä muutokset olivat Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan tavallisia vuosittaisia ​​liikkeitä ja ylennyksiä.

"Thain kuninkaallinen poliisi on päättänyt näyttää paikalliselle yhteisöllemme, että he voivat luottaa heihin ja suojella sekä asukkaiden että turistien turvallisuutta. Olemme moderni lainvalvontajärjestö, jolla on kansainväliset standardit ja joka uskoo ihmisten uskoon.

"Haluan Pattayan poliisiaseman olevan todellinen paikka, jossa ihmiset voivat luottaa lainvalvontaviranomaisten läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen."

"Thain kuninkaallinen poliisi on palveluvetoinen ammatti, ei voittoa tavoitteleva organisaatio. Hyvän palveluhenkilön on oltava valmis tekemään työnsä ja olemaan reilu kaikkia kohtaan.”

”Tärkeintä on, että emme saa tehdä mitään omaksi hyödyksemme, emmekä saa sietää korruptiota tai lahjuksia. Tämä noudattaa myös Thaimaan kuninkaallisen poliisin kansallisen komentajan kenraalimajuri Suwat Jangyodsukin näkemystä.

”Olemme täällä palvelemassa paikallista yhteisöämme, ja minulla on kunnia olla Pattayassa. Odotan innolla, että voin suojella ja palvella kaikkia Pattaya Cityssä." Uusi poliisipäällikkö, jota kutsutaan thaimaalaiseksi superintendentiksi, päätti.

Uuden poliisipäällikön lisäksi Pattayalla on uusi apulaispääjohtaja tai apulaispäällikkö, everstiluutnantti Suradech Namyotha. Hän suoritti uskonnollisen rituaalin, ja Pattayan poliisit toivottivat hänet lämpimästi tervetulleeksi tänä aamuna ennen kuin hän raportoi suoraan eversti Pisetille. Hän tunnetaan myös lempinimellään Aum, ja hän valmistui Ramkhamhaengin yliopistosta kandidaatin tutkinnolla. Hän on aiemmin palvellut useissa rooleissa Pattayan ja Chonburin alueella ennen kuin hänet ylennettiin nykyiseen tehtäväänsä. Hän siirtyy everstiluutnantti Nitat Waenin tilalle, joka ylennettiin Mueang Chonburin poliisiaseman pääjohtajaksi sen jälkeen, kun hänen esimiehensä kutsuivat vuosia erinomaista työtä ja tuloksia Pattayalla vaikeina aikoina Covid- 19.

Pattaya News toivottaa uuden poliisipäällikkömme ja apulaispäällikkömme lämpimästi tervetulleeksi ja toivottaa heille molemmille onnea uudessa tehtävässään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.