Täydellinen luettelo viimeaikaisista Thaimaan matkailuviranomaisen työkaluista ulkomaisille vierailijoille, matkoille, karanteeneille jne. Thaimaassa

Thaimaa-

Thaimaan matkailuviranomainen on viime aikoina ollut kiireinen luomalla erilaisia ​​verkkosivustoja ja työkaluja eri kumppaneiden kanssa yrittääkseen parantaa ulkomaalaisen maahantulokokemusta ja helpottaa hieman vaikuttavaa prosessia.

Olemme julkaisseet täällä äskettäin erilaisia ​​artikkeleita tästä aiheesta, mutta halusimme käyttää aikaa luodaksemme yhden artikkelin, joka tuo esiin kaikki viimeaikaiset ilmoitukset linkkien kera ja helpottaa lukijoiden elämää.

Tiedämme, että monet toivovat, että karanteeniprosessi poistuisi kokonaan, mutta valitettavasti se ei tapahdu pian. Joten tässä on tällä hetkellä käytettävissä olevat työkalut:

1. Yhden luukun palvelu karanteenivarauksia varten

Seuraavassa on artikkelimme ja tiedot uudesta matkailuviranomaisen keskitetystä karanteenivarauspisteestä.

Thaimaan matkailuviranomainen lanseeraa uuden yhden luukun alustan karanteenivarauksiin

2. Happy Tourism -sivusto, jossa on usein kysyttyjä kysymyksiä, vinkkejä karanteenista selviämiseen ja tietoa yleisestä prosessista

Tämä on enemmän yleistietosivusto Thaimaahan saapumisen prosessista, jossa painotetaan karanteenista selviämistä ja prosessia koskeviin kysymyksiin vastaamista.

Thaimaan matkailuviranomainen avaa uuden "Happy Tourism" -karanteenisivuston, jossa on tietoa, usein kysyttyjä kysymyksiä jne.

3. Amazing Thailand Plus

Tämä on verkkosivusto, joka on omistettu Thaimaassa vieraileville all inclusive -paketeille ja yksityiskohtaisille tiedoille prosessista ja menettelyistä.

Thaimaan matkailuviranomainen julkaisee Amazing Thailand Plus -matkapaketit ulkomaalaisille, joihin sisältyy karanteeni

4. Hyvää karanteenia

Tämä on tietoa käsityösarjoista ja muista lahjoista, joita Thaimaan matkailuviranomainen tekee auttaakseen ihmisiä karanteeniprosessin läpi.

Thaimaan matkailuviranomainen tarjoaa nyt "Happy Quarantine" Do It Yourself Thai -askartelupakkauksia karanteenissa oleville ulkomaalaisille

5. Sinkkumatka

Tämä on tietoa Matkailuviraston suunnitelmasta lisätä matkailua edistämällä yksin matkustavia (enimmäkseen thaimaalaisia) vierailemaan ja matkustamaan maassa yhdessä.

TAT käynnistää virallisesti "Yksittäisen matkan" -matkailureitit yksittäisille thaimaalaisille matkailijoille kotimaassa pandemian aikana

6. ASQ Paradise

Hieman erilainen kuin ensimmäinen, tämä antaa perusteellisia tietoja monista karanteenihotelleista ja -paikoista ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua ominaisuuksiin ja lisäominaisuuksiin perusteellisesti.

Thaimaan matkailuviranomainen avaa ASQ Paradise -verkkosivuston, joka tarjoaa yhden luukun karanteenihotellitietoa ulkomaalaisille vierailijoille

7. Golfkaranteenin tiedot

Tässä on perustietoa golfkaranteenista, lisätietoa pitäisi lisätä aiemmille karanteenisivustoille "pian", sanoo Thaimaan matkailuviranomainen.

Lisätietoja Thaimaasta "Golf Quarantine" ulkomaalaisille

8. Yleistä Thaimaahan saapumisesta ja siitä, päästäänkö rokotteella, meiltä

Ominaisuus: Antaako todiste Covid-19-rokotteen ottamisesta pääset Thaimaahan ilman karanteenia, vakuutusta jne?

9. Tat Smart Map Platform

Emme luoneet tästä omaa artikkelia englanninkielisille uutisillemme, koska se on tällä hetkellä saatavilla vain thain kielellä, mutta englanti on tulossa. Tässä on lisätietoja.

TAT & Beyond City Thailand lanseeraa älykkään karttaalustan turvalliseen matkustamiseen uudessa normaalissa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/