Thaimaan matkailuviranomainen lanseeraa uuden yhden luukun alustan karanteenivarauksiin

Thaimaa-

Thaimaan matkailuviranomainen ilmoitti tänä aamuna, että he ovat julkistaneet upouuden "One Stop" -alustan karanteenivarauksille Thaimaassa, joita kutsutaan vaihtoehtoiseksi valtion karanteeniksi ja vaihtoehtoiseksi paikalliseksi karanteeniksi.

  Uusi nettisivu, joka on suunniteltu helpottamaan karanteenihotellien varausprosessia niille, jotka haluavat tulla Thaimaahan tällä hetkellä, löytyy täältä: https://asq.ascendtravel.com

Thaimaa vaatii tällä hetkellä pakollista "neljäntoista päivän karanteenia" (Todellisuudessa Thaimaan järjestelmän laskemistavasta johtuen se on viisitoista päivää) kaikille maahan saapuville, riippumatta siitä, ovatko he thaimaalaisia ​​vai ulkomaalaisia. Ulkomaalaisille karanteeni on omalla kustannuksellaan. Thaimaan kansalainen voi mennä paikalliseen karanteeniin ilmaiseksi, mutta hänellä on mahdollisuus ostaa vaihtoehtoinen paikallisen osavaltion karanteeni omalla kustannuksellaan, jos hän haluaa parannetun majoituksen.

Thaimaan matkailuviranomaisen uudella sivustolla antaman lausunnon mukaan "Thaimaan digitaalineuvosto ja ASQ-ALQ Thailand Club yhdessä johtavien thaimaalaisten matkailualan start-up-yritysten, Ascend Travelin ja Horganicen kanssa aloittivat yhteistyön lanseeratakseen verkkoalustan thai- ja englanniksi. Siinä on yli 100 ASQ/ALQ-hotellia Thaimaassa sekä lisäarvopalveluja, jotka täyttävät kaikki Thaimaan kansanterveysministeriön karanteenivaatimukset."

Sivusto sisältää monenlaista tietoa, ei vain karanteeniin perustuvia, auttaakseen kiinnostuneita henkilöitä saapumaan Thaimaahan ja työskentelemään karanteenin varausprosessin läpi. Se sisältää myös karanteenia koskevia sääntöjä ja rajoituksia sekä tunnistaa joidenkin osallistuvien hotellien erityiset "lisät" ja tarjoaa vertailuja ja muuta tietoa.

Se tarjoaa myös asiakaspalvelua ja tukea niille, joilla on kysyttävää tai jotka eivät ole varmoja mihin toimenpiteisiin ryhtyä. Seuraavassa on peruskaavio, joka näyttää Thaimaahan saapumisprosessin Ascendtravelin ja Thaimaan matkailuviranomaisen luvalla:

Lisätietoja varten Thaimaan matkailuviranomainen loi lehdistötiedotteen täällä:

TAT tukee uuden ASQ/ALQ-varausalustan käynnistämistä

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/