Yli seitsemän miljoonaa kappaletta kiinalaisen liikemiehen omistamia luvattomia lääkintäkäsineitä takavarikoitiin Pathum Thanin rakennuksessa

Pathum Thani -

Yli seitsemän miljoonaa kappaletta laittomia lääkintäkäsineitä sekä joukko laittomia siirtotyöläisiä löydettiin eilen 26. joulukuuta kaupallisesta rakennuksesta Pathum Thanin maakunnassa.

Poliisipäällikkö Suwat Sangnumin johtama rikostentorjuntaosasto oli tehnyt ratsian kolmikerroksiseen liikerakennukseen Lam Luk Ka -alueella poliisitutkinnan jälkeen, jonka mukaan rakennuksen sisällä oli yritys, joka tuotti ja myi laittomasti lääketieteellisiä laitteita. mukaan lukien lääketieteelliset käsineet.

Saapuessaan 42-vuotias väitetty kiinalaisen yrityksen omistaja Luk Fei oli ilmoittautunut viranomaisille. Noin 11 kambodžalaista työntekijää nähtiin myös pakkaamassa lääketieteellisiä käsineitä laatikoihin valmiina lähetettäväksi.

Kertakäyttökäsineitä takavarikoitiin kaikkiaan seitsemän miljoonaa kappaletta, ja niiden osalta on tutkittava, olivatko ne lääketieteellisten vaatimusten mukaisia. Alustava tutkinta paljasti myös, että sekä työnantaja että työntekijät salakuljetettiin kuningaskuntaan ilman laillista lupaa.

Poliisipäällikkö kertoi lehdistölle, että etsinnät ja pidätykset johtuvat nykyisestä Covid-19:n leviämisestä, sillä lääkinnälliset varusteet, erityisesti käsineet ja kasvonaamarit, ovat erittäin kysyttyjä, mikä saa monet huijarit hyödyntämään omia etujaan ja käytettyjen tai standardoimattomien lääketieteellisten tuotteiden myynti kansallisesti ja kansainvälisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.