Pattayan laajennettu Rotary Club pitää ensimmäisen kokouksen XNUMX uuden jäsenen jälkeen

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan Rotary Club piti ensimmäisen kokouksensa sen jälkeen, kun se kutsui virallisesti kolmekymmentä uutta jäsentä Rotaryyn aiemmin tässä kuussa, tapahtumasta, josta Pattaya News kertoi aiemmin.

Voit lukea historiallisesta laajennuksesta alta:

Pattayan Rotary Club ottaa kolmekymmentä uutta jäsentä klubin suureen laajenemiseen

Tällä viikolla Pattayan Rotary Club piti ensimmäisen kokouksensa laajentumisen jälkeen, ja tapahtumassa oli täysi talo Royal Cliff Hotels Groupin juhlasalissa, joka tarjosi erinomaisen illallisen niille, jotka valitsivat ruokailun, ja fantastisen asiakaspalvelun. Pattaya News totesi, että Royal Cliffin henkilökunta käyttää jopa tiedotuslappuja, jotka paljastavat, että heille oli äskettäin mitattu lämpötila ja he ovat käyneet läpi samat Covid-19-varotoimet, joita vieraat käyvät läpi, mikä on erittäin mukava kosketus.

Ensimmäisessä kokouksessa jäsenet valitsivat, missä Rotaryn osassa he osallistuvat, oli se sitten palvelu-, yhteisö-, ammatillinen tai kansainvälinen. Kun ihmiset ajattelevat rotarya, totesi rotari Niels Colov tapahtumassa, monet ajattelevat vain klubin yhteisöpalvelua, mutta ryhmä tekee myös monia muita asioita, kuten ammatillista työtä, jossa he opettavat ja kouluttavat sekä kansainvälistä toimintaa, he työskentelevät klubien kanssa ympäri maailmaa. Klubi on myös riippuvainen palveluosuudesta elintärkeässä työssä, kuten media- ja sihteerityössä.

Kokouksessa keskusteltiin myös useista tulevista projekteista, joita The Pattaya News käsittelee tarkemmin tulevissa artikkeleissa. Seuraava kokous on maanantaina 11 klo 2021 (Seurakunta klo 19.00 alkaen). Royal Cliff Beach Resort, päärakennus

Pattayan Rotary Club on palvellut Pattayaa vuodesta 1972 ja se on Rotary-organisaation piirissä 3340. Laajennuksen tavoitteena on palvella edelleen Pattayan aluetta ja paikallista yhteisöä ja tehdä positiivinen vaikutus yhteisöön. Klubiin kuuluu sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​jäseniä ja se järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä englanniksi että thaiksi. He tapaavat kaksi kertaa viikossa Royal Cliff -hotellissa joka toinen maanantai.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja rotarysta ja siitä, mitä he tekevät yhteisön hyväksi.

Muutama kuva viimeisimmästä kokouksesta löytyy alta:

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/