Kaksi Saksan kansalaista saapuu Thaimaahan liikeasioissa ilman valtion karanteenia, CCSA hyväksyi eilen

Bangkok -

Thaimaan COVID-19-tilanteenhallinnan keskus (CCSA), jonka puheenjohtajana toimii pääministeri Prayut Chan-O'Cha, on hyväksynyt kahden Saksan kansalaisen tervetulleeksi Thaimaahan liiketoimintaa varten ilman valtion karanteenia, mutta kansanterveysviranomaisten on seurattava heitä tarkasti.

Päätös tehtiin eilen, 17. joulukuuta, sen jälkeen, kun saksalainen henkilöstö aikoi saapua kuningaskuntaan ilman eristäytymistä asentaakseen koneita tehtaaseen. Tarkempia tietoja, kuten tehtaan sijaintia ja niiden saapumisaikaa, ei kerrottu lehdistölle. Kaksi ulkomaalaista eivät saa poistua tehtaalta, käyttää julkisia kulkuneuvoja tai ruokapalveluja tai mennä minnekään muualle maassa, joka on avoinna yleisölle.

Tapaus täyttää CCSA:n mukaan ns. Organisaatiokaranteenin ehdot, jossa organisaation henkilökunnan saapujat saavat oleskella vain niille varatulle tehtaan alueelle ja ovat organisaation vastuulla omalla kustannuksellaan.

Näiden kahden ulkomaalaisen on kuitenkin hyväksyttävä muut kansanterveysministeriön terveysmittauskäytännöt, mukaan lukien CCTV-kameroiden asentaminen lääkintähenkilöstön valvontaa varten, seurantatoimenpiteet kaikkina aikoina, karanteeniin asetettujen ihmisten poistuminen tiloista ja lupa saada joitakin kansanterveyshenkilöstö tarkkailee niitä jatkuvasti.

Ulkomaalaisille tehdään myös määräajoin Covid-19-testejä heidän oleskelunsa aikana. Heidän kanssaan työskentelevät thaimaalaiset työntekijät pidätetään ja asetetaan karanteeniin 14 päiväksi sen jälkeen, kun kaksi ulkomaalaista palaavat kotimaahansa heti asennuksen valmistuttua.

CCSA uskoo, että tapaus on hyvä esimerkki organisaatiokaranteenista ja siitä, ovatko ulkomaalaiset halukkaita noudattamaan Thaimaan terveystoimenpiteitä Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Pääministeri korosti kokouksessa myös, että asiaan liittyvien viranomaisten tulee rakentaa kansalaisten kanssa ymmärrystä siitä, että maan avautumisessa on vielä paljon toimenpiteitä läpikäymättä ja asteittain rentoutuminen olosuhteiden mukaan.

KUVA: Thaimaan kuninkaallinen hallitus

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.