Samut Sakhonissa hiljattain tartunnan saaneen naaraskatkarapuviljelijän kolmella perheenjäsenellä oli positiivinen Covid-19-testi

KUVA: Naewna

Samut Sakhon –

Samut Sakhonissa sijaitsevan tartunnan saaneen naaraskatkarapuviljelijän kolmella perheenjäsenellä löydettiin positiiviset tulokset Covid-19-koronavirukselle, Covid-19-tilannehallinnon (CCSA) virkamiehet ilmoittivat tänään 18. joulukuuta.

Potilaita ovat 94-vuotias vuoteessa oleva äiti, 73-vuotias vanhin sisko ja 57-vuotias käly. He ovat seitsemän perheenjäsenen joukossa, joita myös pidetään korkean riskin ryhmänä ja jotka ovat nyt karanteenissa Samut Sakhonin sairaalassa.

Lisäksi tänä aamuna pidetyssä lehdistötilaisuudessa paljastettiin myös tartunnan saaneen viljelijän aikajana, jossa kerrottiin, että hän oli työskennellyt paikallisella torilla joka päivä 1. joulukuuta lähtien, kunnes hänellä kerrottiin olleen epäilyttäviä oireita kehonkivuista ja hajuhäviöstä 13. joulukuuta. .

Potilas meni yksityiseen sairaalaan hakemaan Covid-19-testiä 16. joulukuuta ja lähti suoraan kotiin odottamaan tulosta, joka tuli noin kello 10 ja paljastui positiiviseksi.

Hänet vietiin ja eristettiin Samut Sakhonin sairaalassa seuraavana päivänä kello 2:00 ennen kuin hänet testattiin viruksen varalta toista kertaa. Tulos osoitti identtisen tuloksen, mikä vahvisti, että hän oli saanut Covid-19-tartunnan.

Yhteensä 165 paikallista ihmistä, mukaan lukien perheenjäsenet, markkinoiden myyjät ja hoitohenkilökunta, on toistaiseksi saanut negatiivisen testin, mutta he ovat edelleen 14 päivän karanteenissa ja kansanterveysviranomaisten tiiviissä valvonnassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.