Chiang Mai aikoo vielä järjestää "Mueang Chiang Mai Marathon 2020" -kilpailun myöhemmin tässä kuussa, ulkomaalaisten juoksukielto saa osakseen kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Chiang Mai -

Chiang Main maakunnan matkailu- ja urheiluvirasto ja siihen liittyvät viranomaiset ovat julkistaneet keskiviikkona 9. joulukuuta "15. Mueang Chiang Mai Marathon 2020" -kilpailun 20. joulukuuta keskellä julkista huolta Covid-19-koronaviruksesta pohjoisissa provinsseissa.

Järjestäjien mukaan tapahtuma järjestetään New Normal -ohjelman mukaisesti matkailu- ja terveysviranomaisten valvonnassa. Hyväksyttyjen osallistujien määrä vähenee 10,000 4,000:sta vain XNUMX XNUMX maratoonaajaan. Tietyt kilpailutyypit, kuten lastenmaraton ja hienojen pukumaraton, sekä kannustavien ryhmien joukot jäävät osallistumatta tämän vuoden kilpailuun.

Hakijoiden tulee olla vain Thaimaan kansalaisia, eivätkä he saa koskaan matkustaa ulkomaille 14 päivää ennen tapahtumaa. Heidän on rekisteröidyttävä verkossa etukäteen ja käytettävä maskia koko ajan paitsi juoksun aikana. Heidän on myös tarkistettava ruumiinlämpönsä seulontapisteessä ja kirjauduttava sisään "Thai Chana" -sovelluksen kautta ennen kentälle tuloa.

Mueang Chiang Mai Marathonin reitit ovat 42 (täysmaraton) ja 21 (puolimaraton) kilometriä pitkiä, ja sama lähtöpiste on Tha Pae Gate. Juoksijoita kehotetaan kantamaan ja juomaan järjestäjien toimittamia vesipulloja lähtöpaikalla ja heidän tulee käyttää kasvonaamaria välittömästi juoksun jälkeen.

Järjestäjät kertoivat Associated Pressille, että vaikka kansanterveysministeriö valvoo maakuntaa Covid-19:n leviämisen estämiseksi, tämän kuuluisan maratonin on edettävä keinona ylläpitää ja tukea Thaimaan matkailuviranomaisen hyvää promootiokampanjaa. ja matkailu- ja urheiluministeriö. Maraton edistää viranomaisten mukaan myös thaimaalaisten terveyttä ja hyvinvointia yleisesti.

Pattaya News huomauttaa, että tapahtuma joutui useiden viime kuukausien aikana sosiaalisen median ulkomaalaisyhteisön kiistaan, ja monet ovat järkyttyneitä siitä, että ulkomaalaisia ​​on kielletty juoksemasta suositussa tapahtumassa. Järjestäjät ovat kuitenkin pitäneet tiukasti kiinni ei-ulkomaalais-asenteestaan ​​huolimatta huomattavasta ulkomaalaisten kritiikistä verkossa.

He ovat todenneet, että se johtuu siitä, että juoksijoita on rajoitettu määrä, eikä sillä ole mitään tekemistä syrjinnän kanssa, mutta jotkut ulkomaalaiset sosiaalisessa mediassa väittävät, että syynä on väärä huoli siitä, että ulkomaalaiset voisivat kantaa Covid-19-tautia, vaikka he ovat joko olleet maassa koko pandemian ajan tai tiukan karanteenin ja muiden suojatoimenpiteiden läpikäynyt.

Kuva: World Variety News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.