Toinen paikallinen Covid-19-tartunta löydettiin äskettäin Singburin potilaasta, Singburin terveysviranomaiset raportoivat tänään

Singburi -

Singburista kotoisin olevasta, 51-vuotiaasta, jonka kerrottiin matkustaneen Chiang Raihin ja lentävän samalla lennolla toisen Myanmarista laittomasti paenneen ja Bangkokiin lähteneen tartunnan saaneen potilaan kanssa, tuli viimeisin paikallisesti tarttunut Covid-19-tapaus Thaimaassa, Singburin viranomaiset ja terveysministeriö vahvistivat tämän. aamulla, joulukuuta 4.

Singburin virkamiesten alustavien tietojen mukaan hän vieraili Chiang Raissa 25. marraskuuta ja lensi Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle ennen kuin palasi kotikaupunkiinsa Singburiin 27. marraskuuta. Hänen kerrotaan matkustaneen Bangkokiin Nok Air Airlinen lennolla DD8717, joka on sama lento kuin Bangkok- ja Phichit-potilaat, jotka palasivat laittomasti Myanmarista ja ilmoitti äskettäin saaneensa positiiviset Covid-19-testit keskiviikkona.

51-vuotiaan naispotilaan kerrottiin kärsineen joistakin Covid-19-oireista, ennen kuin hän päätti hakeutua Covid-19-testiin paikallisessa sairaalassa sen jälkeen, kun virallisesti ilmoitettiin kuuden pohjoisten provinssien paluumuuttajasta. Hänen tuloksensa osoitti, että hän oli positiivisesti saanut Covid-19-koronaviruksen 3. joulukuuta.

Tartuntatautien osaston johtaja Sophon Iamsirithavorn totesi tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Singburin viranomaiset ovat raportoineet tapauksesta. Ryhmä maakunnan virkailijoita kuitenkin edelleen tutkii ja tutkii perusteellisesti potilasta hänen yksityiskohtaisen matkasuunnitelmansa ja viruksen leviämismahdollisuuden vuoksi.

Potilaan aikajanaa voi seurata alla. Tämä aikajana on kuitenkin ei virallisesti vahvistettu kansallisten viranomaisten toimesta, mutta se on jaettu laajalti sosiaalisen median alustojen kautta sen jälkeen, kun maakunnalliset ja paikalliset viranomaiset ovat jakaneet sen.

25 marraskuu 2020

Klo 5 – Saapu Chiang Rain maakuntaan ja matkusta Lenghengin elintarviketehtaalle Wiang Pa Paon alueelle töihin

26 marraskuu 2020

Aamu – Tee ryhmävierailu Lenghengin elintarviketehtaalla

Klo 3 – Matka Singha Parkiin, Chiang Rain maakuntaan ja pysyi tapahtumassa klo 00 asti.

08:00 – Paluu hotellille

27 marraskuu 2020

Klo 12 – Saapuminen Chiang Rain lentokentälle tehdasbussilla. Ota lento DD00 lentoyhtiöltä Nok Air Airlines

3 – Saapuminen Don Mueangin lentokentälle. Palaa tehtaalle Sawan alueella, Ang Thongin maakunnassa tehdasbussilla. Pysähdy matkalla syömään Big Noodle -ravintolassa.

29 marraskuu 2020

Klo 2 – Jätä hänen huoneeseensa ostaakseen ruokaa Tha Kham -torilta klo 00 asti.

30 marraskuu 2020

Klo 10 – Hanki influenssarokote Inburin sairaalasta julkisella pakettiautolla, koska hänellä oli alkanut olla kuumetta.

1. – 2. Joulukuuta 2020

– Pysy kotona kaksi päivää. Hänellä alkoi ilmeisesti olla vartalokipuja 2. joulukuuta, mahdollisesti injektiosta.

Joulukuu 3, 2020

Klo 10 – Varoitus kuudesta laittomasta paluutapauksesta, joissa yksi heistä vieraili Singha Parkissa ja kaksi heistä lähti samalla lennolla kuin hän. Hain välittömästi Covid-00-testin Bang Rachanin sairaalassa ja tulos oli positiivinen.

Viranomaiset korostavat pystyvänsä seuraamaan naisen historiaa ja pyytävät yleisöä pysymään rauhallisena.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.