Chiang Rain COVID-19-keskus vahvistaa toisen ja kolmannen Thaimaan kotimaisen Covid-19-tapauksen yhteydessä Chiang Main tapaukseen, molemmat Chiang Raissa

Chiang Rai-

  • Chiang Raissa on tänä aamuna vahvistettu vielä kaksi Covid-19-tapausta.
  • Molemmat liittyvät aiemmin Chiang Maista löydettyyn tapaukseen
  • Kaikki kolme saapuivat Thaimaahan laittomasti Myanmarista, missä Covid-19-epidemia on käynnissä.
  • Chiang Rain viranomaisten mukaan kahdella viimeaikaisella tapauksella ei ollut laajaa kontaktihistoriaa, eivätkä he poistuneet hotellihuoneestaan ​​tai menneet julkisille paikoille. Ensimmäinen tapaus kuitenkin onnistui.

Chiang Rain COVID-19-keskus on tänään (30. marraskuuta) ilmoittanut virallisesti kahdesta uudesta thaimaalaisesta vahvistetusta tapauksesta, jotka liittyvät edelliseen 29-vuotiaaseen vanhaan naiseen, joilla on vahvistettu Covid-19-tapaus Chiang Maissa.

Pattaya News raportoi toisesta vahvistetusta tapauksesta eilen, ja lisätietoja alla:

Thaimaan kansallisen uutistoimiston ja DDC:n eilen (29. marraskuuta) julkaiseman lausunnon mukaan toinen tapaus on lauantaina (28. marraskuuta) vahvistetun tapauksen ystävä ja oli myös ensimmäisen potilaan kanssa Myanmarissa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

https://thepattayanews.com/2020/11/29/thai-department-of-disease-control-confirms-second-domestic-case-of-covid-19-connected-to-chiang-mai-case-this-one-in-chiang-rai/

Toinen ja kolmas vahvistettu potilas ovat 26- ja 23-vuotiaita naisia. He ylittivät laittomasti Thaimaan luonnollisen rajan menemättä karanteeniin ja yöpyivät Chiang Raissa Mai Sai Innissä. Marraskuun 28. päivänä he kuulivat, että heidän Chiang Maihin menneen ystävänsä oli saanut positiivisen Covid-19-viruksen. Yksi nainen meni sitten testaamaan ja sai myös vahvistuksen, jolloin hänen ystävänsä, kolmannen tapauksen, kontakti jäljitettiin ja myös testi oli positiivinen.

Nämä kaksi jälkimmäistä tapausta, toisin kuin ensimmäinen tapaus, yöpyivät Chiang Rain viranomaisten mukaan ensisijaisesti hotellihuoneessaan eivätkä vierailleet julkisilla paikoilla. He käyttivät pääasiassa ruoan toimitusta hotellissa oleskelunsa aikana.

Näihin kahteen vahvistettuun tapaukseen liittyy ainakin 26 henkilöä, ja vain neljää pidetään riskialttiina. Kaikkia testataan Covid-19-viruksen varalta ja heidät asetetaan karanteeniin, lisäsivät Chiang Rain viranomaiset ja kehottivat samalla yleisöä olemaan panikoimatta, mutta silti käyttämään varotoimia, kuten maskien käyttöä, sosiaalista etäisyyttä ja käsien pesua.

Lisää heidän aikajanaansa seurataan erillisessä artikkelissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.