Thaimaan tautientorjuntavirasto vahvistaa toisen kotimaisen Covid-19-tapauksen, joka liittyy Chiang Main tapaukseen, tämä Chiang Raissa

Chiang Rai, Thaimaa-

Thaimaan tautientorjuntavirasto on vahvistanut toisen kotimaisen Covid-19-tapauksen, joka liittyy eilen 28. marraskuuta Chiang Maissa ilmoitettuun tapaukseen.

Tutustu ensin tähänastiseen tilanteeseen lukemalla lisää ensimmäisestä tapauksesta alla:

Tutkinta jatkuu Covid-19-tapauksen ympärillä Chiang Maissa, kansanterveysviranomaiset varoittavat mahdollisista ankarista oikeudenkäynneistä potilaalle väitetystä laittomasta rajan ylittämisestä Thaimaahan

Thaimaan kansallisen uutistoimiston ja DDC:n tänä iltana julkaiseman lausunnon mukaan toinen tapaus on eilen vahvistetun tapauksen ystävä ja oli myös ensimmäisen potilaan kanssa Myanmarissa.

Toisella vahvistetulla potilaalla, jonka tarkkaa ikää ei ilmoitettu, oli oireita Myanmarissa ollessaan ja hän hoiti itseään. Hänen kerrottiin olevan sairaana 16. marraskuuta - 22. marraskuuta. DDC:n mukaan hän alkoi tuntea olonsa paremmaksi 23. ja 24. marraskuuta. Nainen ylitti sitten rajan Thaimaahan menemättä karanteeniin ystävänsä, ensimmäisen potilaan kanssa. Tarkkaa sijaintia ja tapaa, jolla he saapuivat maahan, oletettavasti laittomasti, ei selvitetty tutkinnan edetessä.

Toinen potilas yöpyi Chiang Raissa Mai Sai Innissä. Hän oli nyt oireeton, mutta kuultuaan 28. marraskuuta, että hänen ystävänsä oli saanut positiivisen Covid-19-testin Chiang Maissa, hän meni moottoripyörätaksilla Chiang Rain Bangkokin sairaalaan Covid-19-testiin.

Hänen testinsä oli kuulemma positiivinen tänään, 29. marraskuuta. Covid-19-tilannehallintokeskuksen odotetaan julkaisevan lisätietoja huomenna 30. marraskuuta.

DDC:n mukaan tällä toisella potilaalla ei ollut laajaa matkustushistoriaa julkisille paikoille maahantulon jälkeen, kuten ensimmäisellä potilaalla, ja hänellä on tällä hetkellä hyvin pieni ja rajoitettu yhteyshenkilöluettelo.

Samaan aikaan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että rajavalvontaa alueella tehostetaan merkittävästi, koska Myanmarissa on edelleen laaja Covid-19-epidemia. Lisäksi lainvalvontaviranomaiset tarkastavat viihde- ja vieraanvaraisuuspaikkoja varmistaakseen, että ne noudattavat toimenpiteitä Covid-19:n leviämisen estämiseksi, kuten maskien käyttö, lähtöselvitysmenettelyt, sosiaalinen etäisyys ja käsidesien käyttö.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/