Pieni räjähdys ja laukauksia kuultiin elävästi demokratiaa kannattavan mielenosoituksen paikalla mielenosoituksen jälkeen, kaksi mielenosoittajaa loukkaantui

Bangkok -

Kuului voimakas räjähdys ja useita laukauksia kuulemma kuultiin Siam Commercial Bankin (SCB) päämajasta pian sen jälkeen, kun demokratiaa puolustava mielenosoitus peruttiin ja mielenosoittajat poistuivat paikalta eilen 25. marraskuuta noin kello 10.

Tuntemattomat hyökkääjät ampuivat kaksi mielenosoittajaa, joiden uskottiin olevan ammatillisia opiskelijoita. Yhden heistä kerrotaan loukkaantuneen vatsalleen. Heidät kiidätettiin paikalliseen sairaalaan demokratiaa kannattavan lääkärin Tosaporn Sererakin lääkärin valvonnassa.

Sosiaalisen median uutistoimisto The Standardin Facebook-live, heidän kunniansa, vangitsi hetken, jolloin epäilyttävä miehen, jolla oli tummat vaatteet ja valkoinen moottoripyöräkypärä, nähtiin heittelevän sähikäistä mielenosoituspaikan lähelle ennen kova pamaus kuului elävästi suorassa lähetyksessä.

Myöhemmin mielenosoituspaikalta löydettiin putkipommijätteitä ja käsiaseiden luoteja. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan yksi epäillyistä jäi kiinni vapaaehtoisten vartijoiden joukosta, kun taas toinen oli onnistunut pakenemaan paikalta. Vangittu epäilty vietiin paikalliselle poliisiasemalle, kun oikeuslääketieteellinen poliisi saapui paikalle tutkimaan asiaa.

Tänä aamuna demokratiaa kannattava ammatillinen vartijaryhmä "Gear Of Red Thonburi" lähetti vastauksen kauhistuttavaan tapaukseen, että tekijät eivät olleet demokratiaa kannattavan ammatillisen vartijan jäseniä.

Lausunnossa todettiin: "Tekijöiden uskottiin liittyneen mielenosoituksiin huomaamattomasti koko illan ajan odottaen hetkeä kohtauksen aikaansaamiseksi. He eivät olleet jäseniämme, ja heidän henkilöllisyytensä on parasta paljastaa, kun he ovat oikeudessa."

Poliisi on kuitenkin eri mieltä tästä lausunnosta. Päinvastoin, pääkaupunkiseudun poliisiviraston apulaispäällikkö Piya Tawichai kertoi lehdistölle tänä aamuna 26. marraskuuta, että ammuskelu ja räjähdys johtuivat mielenosoittajien vapaaehtoisten vartijoiden välisistä sisätaisteluista, eivät ulkopuolisista, lainvalvontaviranomaisista, oppositioryhmistä ja/tai provokaattoreista. .

Apulaiskomissaarin mukaan viranomaiset olivat tutkineet ainakin kolmea todistajaa paikan päällä ja todenneet, että mielenosoitusvartijaryhmien välillä oli riitaa, koska he olivat SCB:n päämajassa. Se johti lopulta tappeluun ja ampumiseen mielenosoituksen jälkeen. Viranomaiset huomauttivat, että ammatillisten opiskelijoiden välinen väkivalta ei ollut aikaisemmin harvinaista, etenkään kilpailevien koulujen välillä.

Alkuperäinen tutkinta Piyan mukaan paljasti, että toinen puoli vartijoita on Vocational Minburi Polytechnicistä ja haavoittuneet ovat pitkäaikaista kilpailijaa Pathumthani Vocationia. Viranomaisten mukaan molemmat ovat vapaaehtoisia vartijoita, jotka työskentelevät yhdessä mielenosoituksissa.

Piya kertoi lehdistölle: "Poliisi oli tutkinut CCTV-materiaalia ja leikkeet toimittajilta ja asukkailta ympäri aluetta ja paljasti, että kaksi hyökkääjäryhmää olivat molemmat kansanpuolueen vartijaryhmiä. He väittelivät tehtävistä SCB:n päämajassa. Mitään muita ryhmiä ei piiloutunut ryhtymään millään tavalla provokatiivisiin toimiin, eikä lainvalvonta ollut osallisena tähän tapaukseen.

Samaan aikaan Phaholyothinin poliisiaseman poliisi ilmoitti myöhemmin, että paikalta viime yönä löydettyä .38 kaliiperia ei ollut rekisteröity. Poliisitarkastajaryhmä tutkii parhaillaan aseen omistajan tunnistamista ja sitä, oliko hän sukua mieheen, joka jäi suorana lähetykseen heittämästä aseen. sähikäinen.

Molempia loukkaantuneita miehiä ei voida tällä hetkellä kuulustella, koska toinen heistä kärsii aivotärähdyksestä ja toinen on toipumassa vatsaleikkauksesta, Phaholyothinin poliisiaseman poliisi lisäsi.

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat puolestaan ​​pitävät kiinni lausunnoistaan, joiden mukaan ongelman aiheuttaneet henkilöt eivät olleet mielenosoittajia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.