Rahoitusvaatimus 500,000 XNUMX Thaimaan bahtia kuudeksi kuukaudeksi laskettiin XNUMX päivän Thaimaan kertatuloviisumin osalta.

KUVA: Prachachat

Thaimaa-

Useiden raporttien, kuvakaappausten ja eri sosiaalisen median ryhmien kautta tehtyjen kuudenkymmenen päivän turistiviisumiohjelmalle omistettujen lausuntojen perusteella jotkin suurlähetystöt ja konsulaatit ovat pudonneet yhden "keskimääräisen" vierailijan ohjelman suurimmista esteistä - vaatimuksen, jonka mukaan 500,000 XNUMX thaimaalaista. Baht pankissa vähintään kuudeksi kuukaudeksi.

Ensinnäkin ne, jotka eivät ole tietoisia tästä ohjelmasta, katso aiempi viestimme tästä viisumista alla:

Thaimaan kertatuloviisumin vaatimukset näkyvät joillakin suurlähetystöjen verkkosivustoilla, mutta niissä on tiukat säännöt ja toimenpiteet

On myös tärkeää huomata tämä emme Special Tourist Visa, joka on erilainen ohjelma ja on ollut se, joka on hallinnut useimpia lehdistötiedotteita ja virallista viestintää. Kuten yllä olevassa artikkelissa todettiin, Thaimaan hallitukselta, kuten Covid-19-tilannehallinnon keskukselta tai matkailuviranomaiselta, ei ole tullut virallisia ilmoituksia kuudenkymmenen päivän turistiviisumista, mutta puhelut ja viestit suurlähetystöihin, kuten Iso-Britannia ja Yhdysvallat ovat vahvistaneet viisumin olemassaolon. Lisätietoja erityisestä turistiviisumista on alla:

Thaimaan "Special Tourist Visa" -tiedot, mukaan lukien maksut ja lisäkulut, selitettiin

Huolimatta virallisten ilmoitusten puuttumisesta Thaimaassa, turistiviisumi on laillinen ja sallii vierailijoiden, jopa korkean riskin maista, saapumisen Thaimaahan suurlähetystöjen tietojen perusteella. Viisumi on voimassa kuusikymmentä päivää ja sitä voidaan jatkaa kerran maassa virallisten tietojen mukaan.

On ollut ristiriitaisia ​​raportteja siitä, voivatko ihmiset laillisesti vaihtaa tämän viisumin maassa, esimerkiksi työviisumiin tai eläkkeelle tai johonkin, joka sallisi heidän jäädä pidempään. Näyttää kuitenkin siltä, ​​​​että mahdollisuus "voi" olla olemassa alla olevan kaltaisten online-matkaryhmien näkyvän tiedon mukaan. Muista, että näitä ryhmiä johtavat organisaatiot eivät ole virallisia Thaimaan hallituksen edustajia, mutta ilmoittavat tekevänsä tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan.

https://web.facebook.com/groups/thailandspecialtouristvisa

Hakemuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä paikalliseen suurlähetystöönsä tai konsulaattiin tai keskustella osallistuvien matkatoimistojen, kuten yllä olevaa sosiaalisen median ryhmää ylläpitävien, kanssa.

On myös tärkeää muistaa, että vaikka tiukat taloudelliset vaatimukset näyttävät poistuneen, on edelleen monia muita vaatimuksia, mukaan lukien 19 päivän karanteeni kustannuksellasi, useat Covid-19-testit, lentokelpoisuus, Thaimaan suurlähetystön maahantulotodistus, vähintään 100,000 XNUMX USD:n pakollinen Covid-XNUMX-vakuutus, sellaisen lennon löytäminen, joka ei kulje säännöllisesti monista maista ja saattaa täytyy olla puolirahtaus ja muut vaatimukset ja vanteet. Ohjelma on kuitenkin alku riskimaissa oleville, jotka etsivät tapaa palata Thaimaahan.

Lopuksi, kaikki maat eivät ole muuttaneet tämän viisumin taloudellisia vaatimuksia tai edes päivittäneet verkkosivustoaan sanoakseen, että viisumi on olemassa. Tämän viisumin saatavuudesta joissakin maissa on saatu ristiriitaisia ​​raportteja. Jos olet epävarma, ota yhteyttä paikalliseen suurlähetystöösi ja kysy.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/