Milloin yleinen matkailu ja tavalliset turistit voivat palata Pattayaan ja Thaimaahan yleisesti?

Thaimaa-

Seuraava on tavallinen artikkeli, jonka päivitämme ja julkaisemme lukijoillemme uusimmilla tiedoilla, sekä uusilla että vanhoilla, numero yksi kysymykseen, jonka saamme täällä The Pattaya Newsissa, joka on "Milloin matkailu voi palata Thaimaahan?" erityisesti rajoitettujen rajoitusten, karanteenien, sääntöjen, toimenpiteiden jne. suhteen. Päivitämme tätä artikkelia säännöllisesti. Edellinen päivitys oli 1, tämä on ajan tasalla 2020.

 

Ensinnäkin, varoitus vakituisille lukijoillemme ja niille, jotka tutkivat jokaista Thaimaan matkailuartikkelia - tämä artikkeli ei todennäköisesti sisällä mitään uutta, josta et ole jo tietoinen, ja se on puhtaasti kirjoitettu, koska Pattaya News saa päivittäin monia viestejä ja sähköposteja. juuri tähän kysymykseen. Jos odotat tarkkaa päivämäärää tai uutta tietoa, et löydä sitä täältä ja voit säästää aikaa poistumalla nyt.

Siksi helposti haettava otsikko ja säännöllisesti päivitettävä artikkeli on yksi helpoimmista ratkaisuista tähän kysymykseen.

Sain sen? Hyvä. Koska tästä eteenpäin käsittelemme merkittävää enemmistöä lukijoista, jotka eivät ole lukeneet jokaista Thaimaan matkailutilannetta käsittelevää artikkelia ja googlettavat satunnaisesti lauseen tai haun verkkosivuillamme.

Lyhyt vastaus on, että emme tiedä. Pitkä vastaus on paljon monimutkaisempi.

Ensinnäkin on syytä todeta, miksi Thaimaassa on edelleen suljettuja rajoja ja mikä vaikuttaa liian monimutkaiselta, tylsältä ja vaikealta järjestelmältä päästä maahan hyvin pienelle ryhmälle, jonka sallitaan.

Virallisesti Thaimaassa on vain vähän tai ei ollenkaan paikallisesti leviäviä Covid-19-tapauksia. Pattayalla ei ole todettu yhtään virustapausta noin seitsemän ja puolen kuukauden aikana marraskuusta 2020.

Thaimaa pyrkii siihen, mitä he kutsuvat eliminointistrategiaksi, kuten Uusi-Seelanti, Vietnam, Taiwan, Laos, Kiina, Kambodža, Grönlanti, Australia jne. Ainoa hyväksyttävä määrä Covid-19-tapauksia tämän strategian mukaisesti, jotka leviävät paikallisesti on nolla. Useimmissa maissa on liian monta tapausta noudattaakseen tätä strategiaa, ja siksi ne valitsevat torjuntastrategian, jossa säännölliset lisääntyvät ja vähenevät rajoitukset ja toimenpiteet on suunniteltu hidastamaan viruksen leviämistä, kunnes rokote tai parempi hoito on saatavilla.

Siksi avaamalla "yleinen matkailuTämän strategian mukaisesti ei yksinkertaisesti voida tehdä, koska se mitätöiisi eliminointistrategian. Thaimaassa kaikki on auki, mukaan lukien tapahtumat, yökerhot ja baarit. Vaikka joitain toimenpiteitä, kuten maskin käyttö, käsien desinfiointi, sisäänkirjautuminen seurantaan joissakin paikoissa ja joitain muita toimenpiteitä tapahtuu, elämä on suurimmaksi osaksi hyvin samanlaista kuin ennen Covid-19:ää, ulkomaisten turistien puute vähennettynä. Musiikkifestivaaleja järjestetään, yökerhot ovat auki ja käynnissä, tuhansien mielenosoituksia järjestetään jne. Thaimaa ei halua ottaa riskiä, ​​että joutuu sulkemaan ja rajoittamaan muiden maiden kaltaisia ​​yrityksiä, vaikka se olisi osunut matkailuun, joten on toistaiseksi pitänyt rajat suljettu ja todennäköisesti lähitulevaisuudessa.

Vaikka Thaimaa ei ole virallisesti ilmoittanut tätä, thei, odotamme pohjimmiltaan parempaa lääkehoitoa, rokotteita, nopeampaa ja tarkempaa lentokenttätestausta, viruksen hidastumista tai hiipumista maailmanlaajuisesti tai vastaavia tuloksia ennen kuin sallitaan avoimesti yleismatkailu. Voi mennä ja todennäköisesti kestää monta, monta, monta kuukautta, ennen kuin ihminen voi vierailla maassa ilman karanteenia ja muita toimenpiteitä. Jotkut asiat pysyvät todennäköisesti paikoillaan pitkään, kuten pakollinen Covid-19-vakuutus ja testit tai rokotteet.

Nyt Thaimaa päästää sisään joitakin turisteja, enimmäkseen varakkaita alhaisen riskin maista (kuten Kiinasta), jotka ovat myös virallisesti rekisteröineet erittäin vähän Covid-19-tapauksia. Ajan myötä ja useammat maat toivottavasti saavat Covid-19:n hallintaan, tämä lista todennäköisesti laajenee. Maat, jotka todennäköisesti saavat luvan tulla erityisolosuhteissa (mukaan lukien karanteeni), ovat paikkoja, kuten Singapore, Japani, Korea, Kiina, Australia (jos niillä on lupa matkustaa), Uusi-Seelanti, Taiwan jne. Jos olet kotoisin maasta, jossa Covid-19-tapauksia on alhainen tai ei lainkaan, mahdollisuudet palata pian takaisin, jos niin valitset, ovat paljon todennäköisempiä kuin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa tai Intiassa.

Vaikka teoriassa kenen tahansa, joka olisi valmis maksamaan rahaa, tekemään karanteenia ja läpäisemään testit, pitäisi päästää sisään sosiaalisen median kommenteissamme olevien ihmisten mielipiteiden perusteella, todellisuudessa ne ovat myös rajoittavia maita, koska niillä ei yksinkertaisesti ole infrastruktuuria kaikki testaukset ja vaaditut karanteenit ja muut menettelyt salliakseen useamman kuin muutaman maan ja valitut turistit kerralla juuri nyt. He ovat päättäneet keskittyä ensisijaisesti Kiinaan, koska virallisesti maassa on havaittu vähän Covid-19-tapauksia ja se on myös vastuussa ylivoimaisesti suurimmasta turistimäärästä useiden viime vuosien aikana. On kuitenkin olemassa "uusi" kuudenkymmenen päivän turistiviisumi, josta, vaikka sitä ei ole virallisesti ilmoitettu, löytyy lisätietoja alta.

Niille teistä, jotka haluavat lukea lisää sisäänpääsyprosessista niille, jotka ovat oikeutettuja erityiseen turistiviisumiin (jälleen vain ERITTÄIN pieni riski ei-riskimaihin, pakolliset karanteenit, lentokelpoisuustodistukset, taloudelliset vaatimukset, useat Covid- 19 testiä ja tilauslentoa), voit lukea aiemman artikkelimme alta.

Thaimaan "Special Tourist Visa" -tiedot, mukaan lukien maksut ja lisäkulut, selitettiin

Marraskuun puolivälistä lähtien ajantasaisin ja uusin tieto turistiviisumeista on, että jotkin (mutta eivät kaikki) suurlähetystöt ja konsulaatit ympäri maailmaa ovat nyt hiljaa alkaneet tarjota kuudenkymmenen päivän turistiviisumia, jota voidaan pidentää kerran 90 päivään. Tämä koskee maita, joissa riski on aiemmin ollut suuri. On syytä huomata, että Thaimaan matkailuviranomainen, häpyterveysministeriö, Center for Covid-19 Situation Administration tai mikään muu Thaimaan virallinen virasto ei ole KOSKAAN ilmoittanut tätä virallisesti, ja syyt siihen vaikuttavat epämääräisiltä. Suurlähetystön henkilökunta on kuitenkin vahvistanut sen olevan todellinen, vaikka se näyttää olevan "hiljainen vaihtoehto".

Tällä turistiviisumilla on kuitenkin myös tiukat vaatimukset. Tämä sisältää kaiken erityismatkailuviisumin sekä taloudelliset vaatimukset, jotka ovat herättäneet monia kulmakarvoja, vaikka niitä voidaan muuttaa tulevaisuudessa, ja joidenkin tietojen mukaan pankissa kuuden kuukauden ajan ankarat vaatimukset, kuten 500,000 15,000 bahtia (noin XNUMX XNUMX USD), voitaisiin poistaa. pian". Lehdistön aikaan vaatimukset ovat kuitenkin keskimääräistä yhden tai kahden viikon turistitodennäköisyyttä pidemmät. Muista, että tämä viisumi vaatii edelleen karanteenia, erikois- tai semi-charter-lennon löytämistä, lääkärintarkastuksia, covid-testejä, vierailuja suurlähetystöissä ja kaikkea muuta erityisessä turistiviisumissa. Se ei ole pelkkää varausta ja maahan lentämistä. on myös ristiriitaista tietoa siitä, voitko laillisesti vaihtaa viisumisi toiseen, kuten eläkkeelle tai työhön, maassa.

Jos haluat tietää lisää tästä turistiviisumista, tässä on aiempi artikkelimme:

Thaimaan kertatuloviisumin vaatimukset näkyvät joillakin suurlähetystöjen verkkosivustoilla, mutta niissä on tiukat säännöt ja toimenpiteet

Tässä on myös hyvä Facebook-ryhmä matkatoimistolta, joka, vaikka ei olekaan virallista tietoa Thaimaan hallitukselta ja saattaa muuttua säännöllisesti, tarjoaa hyvää säännöllistä tietoa:

https://web.facebook.com/groups/thailandspecialtouristvisa

Me Pattaya Newsissa tiedämme, että tämä ei todennäköisesti ole sitä tietoa, jota ihmiset haluavat kuulla. Monet ihmiset ovat ymmärrettävästi vihaisia ​​ja erossa rakkaistaan ​​ja ystävistään. Päivitämme näitä tietoja säännöllisesti. Muista, että Thaimaa vuokraa myös muita ulkomaalaisten ryhmiä, jos olet pätevä, kuten työluvan saaneita, lapsia ja maassa naimisissa olevia. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen suurlähetystöösi tai konsulaattiin saadaksesi lisätietoja, jos täytät vaatimukset. Tämä artikkeli käsittelee kuitenkin "yleistä matkailua".

Lopuksi tässä on lisätietoja muista ryhmistä, jotka voivat osallistua ja miten:

Faktan tarkistus: Onko Thaimaa avoinna kaikille kansainvälisille turisteille elokuusta alkaen?

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/