Thaimaan hallitus haluaa tehdä Phuketista lääketieteen ja terveysmatkailun keskuksen

Phuket, Thaimaa-

Vietettyään viimeiset kaksi päivää Phuketissa ja muissa eteläisissä maakunnissa tapaamassa paikallisia virkamiehiä, asukkaita ja yritysten omistajia liikenteen ohjaamisesta pahoin kärsineelle alueelle Thaimaan hallitus ja pääministeri ovat sanoneet haluavansa tehdä Phuketista lääketieteen ja terveydenhuollon alueen. matkailukeskus muiden pitkän aikavälin matkailuideoiden joukossa.

Vierailun taustalla oli se, että Covid-19-pandemian vuoksi rajat pysyvät suljettuina säännölliseltä ulkomaanmatkailulta maahan. Maahan saapuvien turistien rajallinen määrä erityisellä turistiviisumisuunnitelmalla monin rajoituksin, toimenpitein ja karanteeniineen ei paikallisten yrittäjien ja asukkaiden mukaan riitä auttamaan maakuntaa.

  Pääministerin vierailusta voit lukea lisää klikkaamalla tästä.

Yksi tärkeimmistä ideoista on tehdä saaresta lääketieteen, urheilun ja terveysmatkailun solmukohta. Koska nämä henkilöt ovat jo syvästi huolissaan terveydestään ja tulevat usein terveyteen liittyviin toimenpiteisiin, sairaalahoitoon ja hyvinvointitoimenpiteisiin, jotka vaativat huomattavaa hoitoa ja toipumisaikaa, he eivät Thaimaan viranomaisten mukaan vastustaisi karanteenia. heidän matkansa olisi heidän sairaanhoitoaan.

Saatuaan lääkehoitonsa ja saatuaan negatiivisen Covid-19-testin saaren sairaaloissa ja hyvinvointikeskuksissa turisti sai vapaasti nauttia lomasta erityisellä turistiviisumillaan Phuketissa.

Thaimaan hallitus on myös kiinnostunut tuomaan saarelle liike- ja urheilukonferensseja alhaisen riskin maista (hallituksen mukaan esimerkiksi Kiinasta) tulevien liikemiesten kanssa sekä urheilutapahtumia ja konferensseja karanteenin ja asianmukaisen lääkärintarkastuksen läpikäyneiden urheilijoiden kanssa. Nämä urheilutapahtumat lisäisivät Thaimaan hallituksen mukaan kotimaan matkailua niille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtumasta. Lääketieteellinen kategoria ja urheilijat kilpailemaan ja palkinnoista olisivat hallituksen mukaan valmiimpia käymään läpi vanteet, testit ja karanteenin kuin "tavallinen turisti".

Thaimaan hallitus keskittyy tällä hetkellä pitkän aikavälin matkailusuunnitelmaan, sillä he totesivat, että lyhyellä aikavälillä massaturismin, kuten saaren ja eteläisten provinssien, joita aiemmin hyötyivät, ei yksinkertaisesti ollut vaihtoehto maailmanlaajuisesti meneillään olevan Covid-19-pandemian vuoksi. .

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/