Thaimaan pääministeri vaatii pitkän tähtäimen toimenpiteitä matkailualan kunnostamiseksi Phuketissa, kaksi ensimmäistä kansainvälistä lentoyhtiötä ilmoittaa viralliset lennot saarelle

Phuket -

Pääministeri Prayuth Chan-O'Cha oli eilen 2. marraskuuta johtanut kokousta, jossa keskusteltiin matkailun kuntouttamisesta kabinettiministerien, kuuden maakunnan kuvernöörin, julkisen ja yksityisen sektorin edustajien kanssa Duangjitt Resort and Spa -hotellissa Phuketin saarella.

Pääministeri korosti kokouksessa, että Phuketin maakuntaa on pidetty Bangkokin lisäksi Thaimaan matkailuelinkeinon toiseksi suurimpana tulona ja sitä uhkaa nyt valtava taloudellinen tappio maailmanlaajuisen Covid-19-pandemian vaikutuksesta. Pattaya on kolmanneksi suurin turistikohde.

Siksi hän kehottaa viranomaisia ​​rakentamaan uudelleen matkailualan monissa suosituissa etelän matkailukohteissa, erityisesti Koh Samuilla ja Phuketilla.

”Kun saavuin Koh Samuille ja Phuketiin ja näin molempien kaupunkien olosuhteet, tajusin, että Phuketin olosuhteet olivat rajummat, koska maakunta oli tukeutunut vain matkailuun. Meidän on siis keksittävä, miten Phuketin tilannetta parannetaan ja odotamme innolla tiedon keräämistä löytääksemme kaikille osapuolille sopivan ratkaisun. sanoi pääministeri.

Phuket oli ehdottanut useita pitkän aikavälin toimenpiteitä talouskriisinsä korjaamiseksi, mukaan lukien hyvinvointimatkailuhankkeet, maakuntien infrastruktuurin kehittäminen ja "We Travel Together" -ohjelman laajentaminen.

Yksityiset sektorit ja organisaatiot olivat ottaneet käyttöön Hallituskampanjan "Matkaamme yhdessä" jatkamisen 31 asti sekä 2021 prosentin alennuksen arkipäivisin Bangkokista lähtevistä lennoista edistääkseen mahdollisesti kotimaisen liiketoiminnan mobiilitapaamisia ja seminaareja maakunnassa. aloilla.

Pääministeri ja ministerivaliokunta pitävät mobiilihallituksen kokouksen Mai Khaon alueella myöhemmin tänään ja keskustelevat Covid-19:stä kärsivien eteläisten yritysten matkailutavoitteista, mukaan lukien lentoyhtiöiden ja muiden matkailuun liittyvien yritysten halpakorkoiset lainat.

Samaan aikaan kaksi kansainvälistä lentoyhtiötä, Emirates Airlines ja Qatar Airways, ovat virallisesti kaksi ensimmäistä saapuvaa kansainvälistä lentoa, jotka laskeutuvat Phuketiin ulkomaisille turisteille, jotka matkustavat Special Tourist Visa (STV) -järjestelmän mukaisesti.

Ensimmäinen Emirates-lento EK378:lla oli laskeutunut Phuketin kansainväliselle lentokentälle eilen 2. marraskuuta kello 2. pääministerin vierailun aikana. Se on peräisin Dubaista ja laskeutunut Bangkokiin klo 20. ennen matkaa Phuketiin.

Tällä puolikaupallisella lennolla oli tiettävästi joukko STV-ulkomaalaisia, jotka ovat nyt valtion karanteenissa Alternative Local State Quarantine (ALSQ) -majoitustiloissa. Turistien tarkkaa määrää ja heidän kansallisuuttaan ei vielä paljastettu.

Qatar Airwaysin toisen puolikaupallisen lennon QR978 odotetaan lähtevän Dohasta ja saapuvan saarelle huomenna 4. marraskuuta.

Ulkoministeriö on operoinut kahta kansainvälistä lentoyhtiötä lisätäkseen matkustusmahdollisuuksia eri matkustajaryhmille, kuten liikematkustajille ja pitkäaikaisille asukkaille, kertoo Thaimaan hallituksen PR-osasto.

Molemmat lentoyhtiöt ovat puolikaupallisia lentoja ja niiden on määrä lentää kaksi kertaa viikossa helpottaakseen ulkomaisten matkailijoiden saapumista maahan STV-viisumilla. Osaston mukaan ulkoministeriö neuvottelee useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden kanssa puolikaupallisten lentojen käynnistämisestä Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Kuva: PR Phuket City, Posttoday

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.