Thaimaan pääministeri vierailee Samuin saarella seuratakseen terveystarkastusprosesseja kansainvälisellä lentokentällä ennen kuin avaa virallisesti uudelleen ulkomaalaisille turistiviisumeilla

KUVA: Naewna

Surat Thani -

Pääministeri Prayuth Chan-O'Cha on vieraillut Samuin saarella tänään, 2. marraskuuta, ennen kuin hän matkustaa Phuketin saarelle kabinettiretriittiin valiokunnan kanssa huomenna.

Pääministeri vieraili tänä aamuna Samuin kansainvälisellä lentokentällä arvioidakseen lentoaseman terveystoimenpiteitä Covid-19:n leviämisen estämiseksi ennen virallista uudelleen avaamista toivottaakseen tervetulleeksi rajoitetun määrän ulkomaisia ​​turisteja erittäin alhaisen riskin Covid19-maista, kuten Kiinasta, erityisellä turistiviisumilla. (STV) järjestelmän lähitulevaisuudessa.

KUVA: Thai Post

Pääministeri on saapuessaan seurannut lentoaseman seulontaprosesseja maahan saapuvien ulkomaalaisten matkailijoiden varalta kansanterveysministeriön esittämän terveyspolitiikan mukaisesti.

Prayuth tarkasteli sitten vaihtoehtoisten paikallisten karanteenitilojen (ALSQ) hallintaa Sheraton Samui Resortissa ja matkustajien seurantajärjestelmää Samuin Smart City Command Centerissä.

Koh Samuin kansanterveysalueen mukaan ainakin 7 hotellia, joissa on yli 200 hotellihuonetta saarella, on suostunut liittymään Alternative Local State Quarantine -ohjelmaan ja toivottamaan tervetulleiksi STV-turisteja.

KUVA: Naewna

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Associated Pressille, että pääministeri on painottanut ministeriötä varautumaan tiukasti mahdollisiin ulkomaalaisten ryhmiin, koska Koh Samui ja Phuket ovat turistien suosituimpia kohteita ympäri maailmaa.

Anutin totesi: "Pääministerin lyhyt matka Samuin saarelle tänään on osoitus prosessista, joka ulkomaisten turistien, joilla on Special Tourist Visa -viisumi, joutuisi käymään läpi heti saapuessaan Thaimaan lentokentille."

"Jos heidän ruumiinlämpönsä on yli 37.3 celsiusastetta tai hänellä on tutkittavan potilaan määrittelemiä epäilyttäviä oireita, hänet tutkitaan eristyshuoneessa ennen kuin heidät siirretään paikalliseen sairaalaan hoitoon."

KUVA: Bangkokbiznews

Special Tourist Visa (STV) on otettu käyttöön syyskuusta lähtien ulkomaalaisille turisteille, jotka haluavat matkustaa Thaimaahan maailmanlaajuisen Covid-19-pandemian aikana. Viisuminhakijoiden on suoritettava useita lääketieteellisiä testejä, mukaan lukien Fit-to-Fly Medical Certificat -todistukset, joissa todetaan, että he ovat negatiivisia Covid-19-koronaviruksen suhteen.

Yksittäiset hakijat ovat velvollisia maksamaan omat Alternative State Quarantine (ASQ)- tai Alternative Local State Quarantine (ALSQ) -majoituksensa ja ensisijaiset tilaus- tai yksityislennot ennen kuin he suostuvat matkustamaan maassa.

Lisätietoja Special Tourist Visa -maksuista ja lisämaksuista löytyy TÄÄLTÄ. Toistaiseksi suunnitelma vaikuttaa enimmäkseen rajoittuvan kiinalaismatkailijoihin alueilta, joilla ei ole virallisia Covid-19-tapauksia kuukausiin.

Tällä hetkellä on kerrottu, että satojen kiinalaisten matkailijoiden on tarkoitus vierailla Bangkokissa ja sen lähiympäristössä STV-ohjelman puitteissa. Heistä useampien odotetaan hakevan niin sanottua erikoisviisumia ja saapuvan maahan marraskuun aikana, matkailu- ja urheiluministeriön mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.