Reader Talkback -tulokset: Mikä on Thaimaan paras ranta?

Thaimaa-

Joka viikko Pattaya Newsissa on erikoisominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme kysymyksen, joka perustuu yleensä ajankohtaisiin uutisiin ja tapahtumiin. Tämä kysymys tulee yleensä joka sunnuntai ja vastaamme siihen viikon puolivälissä.

Tällä viikolla kysymys löytyy alta:

Reader TalkBack: Mikä on suosikkirantasi Thaimaassa?

Tämä kysymys sai alkunsa Jomtienin ja Bangsaenin rantojen vedenlaadun paranemisesta, jotka ovat molemmat houkutelleet alueelle viime aikoina monia kotimaisia ​​matkailijoita. Pyydämme kuitenkin suosikkirantojasi maassa emmekä vain Chonburin aluetta.

Tässä on mitä kerroit meille:

Devrim O-Jomtien, loistava ystäville

  Truecroft-Koh Larn! Kausi! Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella!

  Martin BI ei tiennyt, että täällä on rantoja, en koskaan pääse niin pitkälle…

Zach A - Tyhjä ranta. 

Alan G-White hiekkaranta Koh Changilla

Useita ihmisiä - Koh Samet!

  Andrew M-Boracay. En tule tänne rantojen takia.

Erich FA puhdas. 

Dean J-Railay Beach

Nick C-Chaweng Beach, 90-luvun alku. Myös Koh Chang vuonna 1992 ennen massaturismia.

  Michael M-Pattaya Beach!

Hyvin erilaisia ​​vastauksia tällä viikolla ja kaikkialla, vaikka Koh Samet sai eniten ääniä rantojen kokonaismäärässä. Oletko eri mieltä? Puuttuuko jotain? Voit vapaasti kommentoida alla ja kertoa meille tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/