Reader TalkBack: Mikä on suosikkirantasi Thaimaassa?

KUVA: 77 kaoded

Seuraava on viikoittainen lukijamme TalkBack-ominaisuus, kun otamme kysymyksen, joka on yleensä tällä hetkellä uutisissa, ja pyydämme lukijoiltamme palautetta.

Viime viikolla kysyimme käynnissä olevista mielenosoituksista ja ulkomaalaisten osallistumisesta, jotka saivat kuumia ja mielenkiintoisia vastauksia. Tällä viikolla otamme kevyemmän sävyn ja haluamme kysyä seuraavaa:

Mikä on suosikkirantasi koko Thaimaassa? Miksi?

Tätä kysymystä edistää Jomtienin ja Bangsaenin rantojen kohonnut vedenlaatu, jotka ovat molemmat houkutelleet alueelle viime aikoina monia kotimaisia ​​matkailijoita. Pyydämme kuitenkin suosikkirantojasi maassa emmekä vain Chonburin aluetta.

Voit jättää palautetta kommentteihin tai lähettää meille sähköpostia suoraan osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Esittelemme parhaat kommentit seurannassamme viikon lopulla. Toivottavasti tämä auttaa lukijoita löytämään lisää paikkoja, joissa mahdollisesti vierailla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/