Pattayan demokratiaa kannattavat mielenosoittajat pitävät mielenosoituksen Bali Hain laiturilla

Pattaya, Thaimaa-

Ryhmä demokratiaa kannattavia mielenosoittajia piti viikonloppuna mielenosoituksen Bali Hai Pier -laiturilla Pattayassa, Thaimaassa, ja vaati Thaimaan hallituksen muuttamista ja uudistamista.

Vaikka Bangkokissa on viime viikkoina ollut paljon suurempia mielenosoittajia, pienempi, mutta intohimoinen ja rauhallinen mielenosoittajien ryhmä piti hyväksytyn mielenosoituksen Bali Hain laiturilla sunnuntai-iltana 25.

Ryhmä kutsuu itseään Pattayan kansanpuolueeksi, ja se koostuu useista henkilöistä, joista monet ovat paikallisista yliopistoista.

   Hra Wanchalerm Kunsen, joka kutsuu itseään kansanpuolueen edustajaksi, mutta ei johtajaksi, sanoi Pattaya Newsille, että ryhmä haki Pattayan kaupungin viranomaisilta asianmukaisen luvan käyttää Bali Hai Pier -laiturialuetta mielenosoitukseen ja se myönnettiin. Ryhmä käytti aikaansa, joka oli klo 4-00, useiden puheen ja motivaatioseminaarien pitämiseen osallistujien kanssa.

Samaan aikaan Bangkokissa tänään suuri joukko mielenosoittajia marssi Samyanin alueella vaatien muun muassa parlamentin hajottamista, mielenosoittajien vapauttamista, pääministerin eroa, mielenosoittajien häirinnän lopettamista, mielenosoittajien uudelleenkirjoittamista. perustuslaki ja joidenkin mielestä kansakunnan korkeimman instituution uudistus.

Voit lukea lisää protestista alta:

Demokratiaa kannattavat aktivistit aloittavat marssinsa Saksan Bangkokin-suurlähetystöön päivitykset ja uutiset täällä

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/