Demokratiaa kannattavat aktivistit aloittavat marssinsa Saksan Bangkokin-suurlähetystöön päivitykset ja uutiset täällä

Bangkok -

Tärkeää: Tämä on kehittyvä tarina ja sitä päivitetään illan aikana. Pysy kuulolla tällä sivulla saadaksesi neutraaleja, puolueettomia päivityksiä tapahtumista. Live-päivitykset ovat tämän sivun alalaidassa tapahtuman jatkuessa.

Ryhmä demokratiaa kannattavia aktivisteja tänään, 26. lokakuuta, paisui Samyan Mitrtown -ostoskeskuksen edessä Bangkokissa kello 3 alkaen valmistautumaan marssiin Saksan suurlähetystöön klo 00. kuten suunniteltu.

Ennen demokratian kannattajia joukko kuninkaallisia kannattajia kokoontui Saksan suurlähetystön eteen noin klo 1 esittääkseen vetoomuksen suurlähetystön edustajalle selittäen, kuinka heidän mielestään demokratian kannattajat olivat levittäneet vääriä syytöksiä monarkiasta ja monarkiasta. Thaimaan hallitus sosiaalisen median kautta ja kehotti Saksan hallitusta pohtimaan asian molempia osapuolia.

Mellakkapoliisi on saapunut suurlähetystöön ja asentanut liikennebarrikadeja ja piikkilanka-aidat suurlähetystön sisäänkäynnin eteen ennen demokratiaa puolustavaa mielenosoitusta pian sen jälkeen, kun ultrarojalistinen ryhmä oli päättänyt kokoontumisensa kello 2.

Tämän illan marssin tarkoituksena on esittää kiistanalainen vetoomus Saksan viranomaisille selvittääkseen, onko Hänen Majesteettinsa kuningas loukannut Saksan suvereniteettia käyttäessään valtaansa sen alueella, Thammasatin yliopiston ja mielenosoituksen yhdistyneen rintaman verkkolausunnon mukaan.

Samaan aikaan Saksan Thaimaan-suurlähetystö on lähettänyt virallisen kirjeen, jossa todetaan, että he kannustavat sananvapauteen ja toivottavat tervetulleeksi viestejä rauhanomaisilta mielenosoittajilta suurlähetystössä tänään.

Mielenosoittajat ovat nyt siirtymässä kohti Rama IV:tä ja suuntaamassa Saksan suurlähetystöön, joka sijaitsee Sathon-tiellä, missä heidät kohtasi joukko poliiseja, jotka käskevät väkijoukkoja hajaantumaan klo 5 mennessä. koska kokoontuminen ei ole sallittua. Ryhmä jätti ennustettavasti huomiotta ohjeet ja vaati jatkamaan marssimista määränpäähänsä.

Kuvat: Free Youth, Thai Enquirer, Reuters

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.