Lisää kotimaisia ​​turisteja vierailee Jomtienin rannalla huomattavasti kirkkaammalla vedellä

KUVA: 77 kaoded

Jomtien, Banglamung, Chonburi-

Huomattava määrä paikallisia asukkaita ja kotimaisia ​​matkailijoita vieraili eilen (14.) Jomtien Beachillä nauttimassa lämpimästä säästä ja kirkkaasta vedestä.

Jomtien Beachillä kävijät totesivat, että vesi oli aiempaa kirkkaampaa, koska sää on viileämpi ja veneiden vähenemisen ja muiden tekijöiden vuoksi. Hiekka meren alla näkyi selvästi, mikä on alueella harvinaista.

Ulkomaalaisten ulkomaalaisten ja thaimaalaisten perheiden nähtiin nauttivan aktiviteeteista, kuten uinnista ja auringonotosta rannalla. Rantatuolit ja ruokakauppiaat näyttivät palvelevan tasaisesti päivien sateen ja huonon sään jälkeen.

KUVA: 77 kaoded

Samaan aikaan aiemmin tällä viikolla kotimaiset matkailijat ja paikalliset asukkaat kerääntyivät Bangsaen Beachille Chonburiin nauttimaan siellä olevasta vedestä, joka oli myös huomattavasti kirkkaampaa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Pattaya Newsin tarina

LÄHDE: 77 Kaoded

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.