Kristallinkirkkaat Bangsaen Beach -kuvat sosiaalisessa mediassa tuovat paljon kotimaisia ​​turisteja – VIDEO

KUVA: Kauppa Jung Bangsaen

Chonburi-

Kotimaan turistit ja paikalliset asukkaat ovat kerääntyneet Bangsaen Beachille tällä viikolla Chonburiin nauttimaan lomastaan ​​kristallinkirkkaalla rannalla.

Kuvia kristallinkirkkaasta vedestä Bangsaen Beachillä julkaistiin Kauppa Jung Bangsaen Facebook-sivu viikonlopun aikana, joka houkutteli paljon turisteja lähialueilta rannalle tällä viikolla huolimatta yleisesti huonosta säästä ja sateesta.

KUVA: Kauppa Jung Bangsaen

Kanlaya Kangern, 35, kertoi The Pattaya Newsille, että "Matkustin Bangkokista eilen nähtyäni kauniin kristallinkirkkaan rannan sosiaalisessa mediassa tänään (13. lokakuuta), joka on myös yleinen vapaapäivä. Kevyt sade ja pilvinen taivas eivät häiritse minua."

”Olin hyvin yllättynyt, kun saavuin rannalle, jossa on erittäin kirkasta vettä. Näemme hiekkaa meren alla selvästi”

”Tänne kannatti ajaa. Chonburi ei ole kaukana Bangkokista. Hän päätti.

Narongrit Kamchum, 29, Si Racha -paikallinen, kertoi The Pattaya Newsille: "Näin kauniita valokuvia Bangsaen Beachistä sosiaalisessa mediassa."

”En olisi koskaan odottanut, että siellä olisi niin kirkasta vettä. Se on erittäin kaunis. Kiirehdin rannalle huonosta säästä huolimatta." Hän päätteli.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.