Pattayan kaupunginvaltuusto vaatii oikeustoimia, purkamista Bali Hain laiturilla sijaitsevaa kiistanalaista hylättyä Waterfront-asuntoa vastaan

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Chonburi -

Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen Choti Chothikamjorn otti eilen, 26. syyskuuta pidetyssä valtuuston kokouksessa esille Waterfrontin luksusasuntoprojektin oikeudelliseen etenemiseen liittyvän kysymyksen, koska monien mielestä mikään aikaisemmista toimista ei otettu vakavasti ongelmaa vastaan. vuotta.

Waterfront Suites and Residence on puoliksi valmistunut 53-kerroksinen asuntoprojekti, joka sijaitsee Bali Hain laiturilla. Hanke käynnistettiin vuonna 2004, ja se oli ollut rakennusprosessissa vuoteen 2014 asti julkisen suuttumuksen seurauksena Pattayan maisemien estämisestä. Kehittäjä, Bali Hai Co. Ltd, oli myös mennyt konkurssiin vuonna 2017, jättäen asunnon hylätyksi ja pilannut klassisen viehättävän näköalan Bali Hai Pier -laiturille.

Lue kiistanalainen tarina hylätystä rakennuksesta TÄÄLTÄ

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Tätä ennen Pattayan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja oli ehdottanut korkeimmalle oikeudelle, että 3 omistusoikeusasiakirjaa kumottaisiin sekä tutkittaisiin, miten maanomistustodistus ja maankäyttötodistus ylipäänsä on myönnetty.

Vaikka Pattayan tuomioistuin on keskeyttänyt rakentamisen ja määrännyt laillisen purkamisen, israelilaisen yrityksen Bali Hai Co. Ltd:n väitettyä laitonta maanomistusta koskevia muita oikeudellisia menettelyjä ei ollut vielä saatu päätökseen, mikä on viivästyttänyt rakennuksen purkamista. Bali Hai Company.

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Pattayan rakennusvalvontaosaston johtaja Chris Cherdsuriya totesi, että myös rakennustekniikan osasto ja julkisten töiden osasto hylkäsivät Pattayan kaupungin viranomaiset jatkamaan rakennuksen purkamista tuomioistuimen määräyksen mukaisesti, koska osastot eivät olleet erikoistuneet purkamisen kokonaiskustannusten laskeminen ja arviointi.

Viranomaiset välittävät siis yhteistyökirjeen pyyntöä ja neuvottelevat yhdentoista yksityisen purkuasiantuntijan kanssa löytääkseen pian ratkaisun rakennuksen toivottavasti purkamiseen.

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Pattayan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anan Angkanawisan totesi kokouksessa, että asianomaisten asianajotoimistojen tulisi erilaisten oikeudenkäyntien odottamisen sijaan aloittaa tutkinta ensisijaisesti ilmakuvilla ja muilla asiaan liittyvillä asiakirjoilla, jotka voidaan analysoida ennen kaikkien asiakirjojen ja todisteiden keräämistä ja esittämällä ne syyttäjille. Tämä tukisi purkamisen nopeuttamista.

Lisäksi Pattayan lakiosastoa on ehdotettu osallistumaan asiaankuuluvien viranomaisten kanssa keskustelemaan suunnitelmasta maan parempaan mahdolliseen käyttöön tulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.