Reader Mailbag: Kunnioitus Thaimaan hallituksen työstä Covid-19:ssä

TIEDOSTOKUVA: Pattaya Marine Office

Seuraava on Pattaya Newsille lähetetty lukijan palaute. Voit lähettää omasi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com. Heidän mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Hyvä Pattaya News -toimittaja,
Luin juuri "Lancen Kanadasta" -  Lukijan postilaukku: Halusimme tai et, useimmat meistä eivät palaa pian takaisin Pattayaan, henkilökohtainen mielipide Pattayaan palaamisesta, ja mieleeni tulee, että Thaimaan hallituksen ja sen virastojen ensisijainen huolenaihe on suojella thaimaalaisia ​​koronavirukselta, joka ei palvele ulkomaalaisten matkailijoiden kaltaisia.
Ja verrattuna useimpiin maihin ympäri maailmaa ja jopa Aasian alueella Thaimaan hallitus ja thaimaalaiset (noudattamalla ohjeita) ovat tehneet uskomatonta työtä koronan hillitsemisessä ja sen pitämisessä poissa maasta.
Luulen, että kukaan elossa tänään ei ole elänyt koronaviruksen kaltaisessa pandemiassa, joten ei ole olemassa sääntöjä ja/tai ohjeita mitä tehdä. Kaikki oppivat kokemuksesta ja tekevät mitä voivat, mikä tekee Thaimaan hallituksen ponnisteluista erinomaisia.
Monet ihmiset arvostelevat ulkomaanmatkailun, karanteenin, maskien, sosiaalisen etäisyyden ja yritysten sulkemisen aiheuttamia haittoja, kun heidän pitäisi kehua Thaimaan hallitusta, valtion virastoja ja poliisin tukea siitä, että he ovat tehneet niin hyvää työtä thaimaalaisten pitämiseksi. ihmiset ja ulkomaalaiset turvassa ja elossa näinä koettelevina aikoina.
Ystävällisin terveisin,
Ken K
Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (8 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/