Lukijan postilaukku: Halusimme tai et, useimmat meistä eivät palaa pian takaisin Pattayaan

Seuraava on lukijamme lähettämä sähköpostiviesti osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Toivotamme kaikki lukijat tervetulleiksi lähettämään meille sähköpostia ajankohtaisten asioiden käsittelyä varten. Saatamme myös toisinaan julkaista lukijakommentteja sosiaalisen median sivuillamme käyttämättä heidän koko nimeään. Mielipiteet tässä teoksessa ovat omia, siinä on ollut kevyttä muokkausta oikeinkirjoitukseen.

Hei Pattaya News,

Joka päivä luen uutisviesteihisi tehtyjä kommentteja, osittain viihteen vuoksi, mutta myös kunnioituksesta, että jotkut ihmiset näyttävät todella uskovan kirjoittamaansa roskaa.

Suosituimmat artikkelit, joita olet viime aikoina, ei ole yllättävää, näyttävät olevan "milloin matkailu avaa artikkeleita uudelleen". Nämä näyttävät aina saavan eniten sitoutumista ja eniten keskustelua. Kommenteissa on kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia puolia, ulkomaalaisista, jotka luulevat olevansa jotenkin erityisiä, koska heidät on lukittu maahan, ja pohjimmiltaan muiden ulkopuolisten trollaamisesta, niihin, jotka ovat traagisesti erillään tyttöystäväistään ja vaimoistaan, miehiin, jotka haluavat vain juo humalassa ja tule takaisin Pattayaan.

Saat myös koko joukon miehiä, jotka näyttävät olevansa välittävät taloudesta, kodittomista tai miljoonien työttömien ahdingosta, mutta todellisuudessa he haluavat vain palata humalaan ja juhlia Pattayassa, mitä näen. katsomassa joitain profiileja ja viestejä.

Totuus on, ettemme tule takaisin, useimmat meistä, pitkään aikaan. Luultavasti vielä vähintään kuusi kuukautta ja mahdollisesti pidempään. Tämä on ankara, brutaali, epäsuosittu, masentava, mutta todennäköisesti nykytilanteeseen perustuva, realistinen arvio.

Jopa suurin osa postaavista peikoista on kihloissa, koska he kaipaavat Thaimaata, Pattayaa ja kaikki haluavat tämän olevan ohi. Vain todennäköisesti pandemiasta tietyillä lääketieteen aloilla hyötyvät tai peikot haluavat tämän jatkuvan. Mutta se ei tämän kirjoittajan mielestä lopu lähiaikoina.

Thaimaa suunnittelee eliminointistrategiaa, eikä näytä haluavan luopua siitä lähiaikoina. Ei ole väliä kuinka monet ihmiset väittävät, että verkossa on tapauksia kaikkialla, kuinka monet miehet hyökkäävät ja hyökkäävät hallituksen päätöksiin verkossa, kuinka moni julkaisee tilastonsa, jotkut oikeita ja jotkut väärennettyjä, jotka osoittavat, ettei virus ole joillekin niin tappava. jne.

Minusta näyttää melko selvältä, että ellet halua käydä läpi vanteet ja todennäköistä paperityötä painajaista tehdä heidän ehdottamansa pitkän aikavälin mallit pysyäkseen, useimmat meistä ovat kotona pitkään. On ikävää, että näin on, mutta luulen, että mitä nopeammin useimmat meistä hyväksyvät tämän todellisuuden sen sijaan, että jatkaisimme tyhmien kysymysten esittämistä, kuten voinko lentää lokakuussa, sitä paremmin me kaikki pärjäämme henkisesti ja emotionaalisesti.

Haluaisin palata tällä viikolla, jos mahdollista. Olen erittäin positiivinen kaveri, mutta olen myös realisti… näin ei tapahdu, vaikka rokote ilmestyisi ensi viikolla. Rokotteen käyttöönotto ja riittävän väestön saamisen varmistaminen vie todennäköisesti vielä monta kuukautta. Toki, jos Thaimaa osoittaisi merkkejä tukahduttamisstrategiaan siirtymisestä, saatamme palata aikaisemmin. Mutta sen mukaan, mitä näen, Thaimaa on periaatteessa palannut normaaliksi, jopa yökerhot ja tapahtumat ovat taas päällä… jos he vaihtaisivat strategioita, ne pohjimmiltaan siirtyisivät päälle ja pois päältä rajoituksiin, kuten monet maat, tai mikä vielä pahempaa, siirtyisi täydelliseen sulkemiseen. uudelleen, mikä todennäköisesti asettaisi viimeisen naulan arkkuun.

Joka tapauksessa, vain minun ajatuksiani. Halusimme tai emme, emme palaa lähiaikoina, ja mitä nopeammin hyväksymme tämän ja käsittelemme todellisuutta, sitä paremmin voimme ennakoida realistista paluumatkaamme.

Toivon vain, että on vielä jotain, johon palata, mutta se on täysin eri aihe.

Lance, Kanada.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.13 (8 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/