Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat vapautettiin Bangkokin vankilasta pidätyspyyntöjen peruttua

Bangkok -

Kaksi hallituksen vastaista mielenosoitusjohtajaa, Arnon Nampa ja Panupong Jadnok, vapautettiin Bangkokin tutkintavankilasta eilen, 7. syyskuuta, illalla, kun heidän pidätyspyyntönsä oli peruutettu.

Bangkokin rikostuomioistuimen mukaan Samranratin poliisiaseman virkamiehet olivat peruuttaneet väliaikaisen säilöönoton 5 päivää pariskunnan vangitsemisen jälkeen sillä perusteella, että heitä oli kuulusteltu perusteellisesti, eikä heitä enää tarvittu pidätettyä jatkotutkintaa varten.

Viime torstaina tehdyn pidätyksen jälkeen heidän väliaikainen takuita vapauttamisensa peruutettiin sen jälkeen, kun he jatkoivat useiden hallituksen vastaisten mielenosoitusten järjestämistä ja osallistumista, jotka hallitus on jo julistanut laittomaksi heidän elokuun alussa annettujen takuiden vapauttamista koskevien ehtojensa rikkomisen vuoksi.

Sen jälkeen ihmisoikeuslakimies Arnon Nampa, 35, kertoi toimittajille, että vapauttaminen oli äkillinen, mutta se oli symboli ja rohkaisu niille, jotka taistelivat epäoikeudenmukaista oikeusjärjestelmää vastaan.

Hän sanoi: "Haluan kiittää kannattajiani ja asiaankuuluvia virkamiehiä, jotka auttoivat meitä koko prosessin ajan."

"Olen varma, että muitakin tapauksia tulee, mutta uskomme, että voitamme tämän yhdessä, diktatuuria ja niitä vastaan, jotka yrittävät kukistaa meidät. En ole huolissani, joudunko uudelleen pidätykseen tai syytteeseen. Jos joku haluaa saada kalan, hänen on joka tapauksessa kastuttava."

Kuva: Thairath

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.