Phuket esittelee “4T-mallin†toivottaakseen potentiaaliset ulkomaiset matkailijat tervetulleiksi lokakuussa

Phuket -

Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto on esittänyt "4T-mallin", jota sovelletaan valitun ryhmän ulkomaalaisten kanssa, jotka matkustaisivat Phuketiin ehdotuksessa talouden elvyttämiseksi lokakuussa "Phuketin mallin" hyväksymisilmoituksen jälkeen. viime viikko.

4T:t ovat:

Tavoite: Aseta selkeä kohderyhmä ulkomaisille matkailijoille

Testaus: Testaa Covid-19 niiden alkuperäisestä määräpaikasta

Jäljitys: Covid-19-sovelluksen kehittäminen ulkomaalaisille

Hoito: Valmis käsittelemään ja hoitamaan uusia infektiotapauksia

Ennen kaikkea kasvonaamion käyttö ja sosiaalinen etäisyys ovat tärkeimmät toimenpiteet, joita tulee noudattaa COVID-19:n leviämisen estämiseksi, Phuketin maakunnan kansanterveysviraston mukaan.

Matkailu- ja urheiluministeriön "Phuket Model" on ensimmäinen turistikohde, joka kokeilee uutta Safe and Sealed -suunnitelmaa, jonka mukaan joukko vaihtoehtoisen valtion karanteenia (ASQ) olevia hotelleja voi yhdessä tarjota rajoitetun yhden kilometrin tilan vieraille kahden viikon ajan. .

Pattaya News huomauttaa, että jotkut lukijat voivat olla hämmentyneitä kaikista suunnitelmien eri nimistä ja ehdotuksista, joten selvitämme asian. Pohjimmiltaan se on yksi valikoiva suunnitelma, joka on versio alkuperäisestä turvallisesta ja suljetusta suunnitelmasta. Suunnitelma viedään ensin Phuketille, joka on niin sanottu Phuket-malli. Kuitenkin juuri tänään matkailuministeri ehdotti testin laajentamista Samuille ja Phi Phi -saarille. Voit lukea siitä lisää alta. On erittäin tärkeää huomata, että nämä ovat kaikki ehdotukset ja periaatteessa hyväksytty, mutta ei vielä kiveen hakattu.

https://thepattayanews.com/2020/08/25/three-island-destinations-in-thailand-to-be-considered-for-foreign-long-stay-tourism-re-opening-proposal-in-october/

Suunnitelma, kuten linkitetyissä artikkeleissa kuvailee, on suunnattu pääasiassa pitkäaikaisille turisteille, jotka viipyvät yleensä vähintään kuukauden, mutta siitä on todennäköisesti eniten hyötyä pitkäaikaisille matkailijoille, jotka eivät tällä hetkellä pääse maahan, kuten eläkeviisumilla tai kuuden kuukauden oleskeluilla.

Tarkkoja yksityiskohtia suunnitelman kohdistamisesta ei ole julkistettu. Matkailu- ja urheiluministeriö on todennut, että rekisteröityminen on edelleen tarpeen suurlähetystön tai konsulaatin kautta. Tästä menettelystä EI ole vielä ilmoitettu konsulaateille, joten The Pattaya News neuvoo odottamaan lisätietoja.

Osa vaadituista vaatimuksista on lentokelpoisuustodistus ja Covid19-testi omassa kotimaassaan. Lennot ovat erityisiä tilauslentoja tai suurlähetystön kanssa sovittuja lentoja. Alkuperäisen suunnitelman odotetaan ottavan käyttöön tietyissä maissa. Matkailuministeri on nimennyt ehdotetut maat, kuten Saksan ja Norjan, mutta yksikään niistä ei ole vielä viimeistelty.

Koko suunnitelma on periaatteessa hyväksytty, mutta tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä kesken, terveysministeriö totesi.

Thaimaahan saapuessaan on suoritettava välittömästi Covid-19-testi ja siirryttävä sitten kontrolloidulla yksityiskuljetuksella heidän vaihtoehtoiseen osavaltion karanteenikeskukseen. Täällä tiedoista keskustellaan ja viimeistellään edelleen.

Lomakeskuksessa on oltava kahden viikon karanteeni, ja jos he haluavat matkustaa maahan tai siirtyä toiseen paikkaan, hänen on pysyttävä saarella vielä viikon, mutta ei karanteenissa. Karanteenissa olevat vieraat voivat kokea kattavamman lomakeskuksen mukavuuksilla, kuten yksityisillä rannoilla, uima-altailla ja laadukkaalla yksityisellä ruokailulla, mutta he eivät voi lähteä tai seurustella muiden vieraiden kanssa. Covid-testejä annettaisiin säännöllisesti, ja jokainen negatiivinen testi antaisi enemmän etuoikeuksia.

Nykyisen suunnitelman mukaan näyttää siltä, ​​​​että jokaisella vierailijalla on vähintään viisi testiä… yksi kotimaassaan, yksi saapuessaan, yksi muutaman päivän lomakeskuksessa vietetyn päivän jälkeen, yksi karanteenin päättymistä edeltävänä päivänä ja viidennes, jos he haluavat lähteä saarelta ja lähteä muualle Thaimaahan kolmen viikon kuluttua.

Tarkkoja yksityiskohtia siitä, mitä tapahtuisi, jos yhden vieraan testitulos olisi positiivinen, ei ole julkaistu, vaikka Phuketin viranomaiset sanoivat olevansa täysin valmiita mahdollisuuteen.

Kuva: Thaimaan National News Bureau

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.