Lisätietoja Thaimaasta, jotta rajoitetut ulkomaiset matkailijat voivat yöpyä Phuketissa lokakuussa

Phuket -

Phuket on ensimmäinen kohde, jossa rajoitetut ulkomaiset matkailijat voivat vierailla pidempään tästä lokakuusta alkaen, matkailu- ja urheiluministeri sanoi eilen 21. elokuuta.

Tätä matkailuagendaa ohjattiin ehdotuksella nimeltä "Phuket Model", joka on uusi normaali matkailutyyli, joka tarjoaa rajoitetun pääsyn matkustamiseen rajoitetulla määrällä turisteja.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn lisäsi: "Esimerkiksi turistiryhmä saattaa haluta ensin matkustaa Patong Beachille. He saisivat oleskella vaihtoehtovaltion karanteenialueella 1 kilometrin säteellä seurannalla 14 päivää. Ja kun ne oli tehty, ne testattiin COVID-19:n varalta. Jos tulokset eivät havaitse mitään merkkejä infektiosta, he voisivat poistua suljetusta tilasta. Heidät vaadittaisiin Covid-19-testiin ennen lentämistä ja sen jälkeen sekä muutaman ensimmäisen oleskelupäivän aikana. Heillä tulee olla myös asianmukainen sairausvakuutus ja lentokelpoisuustodistus. Karanteeniehdotus ei jäisi loukkuun huoneeseen, vaan ajattele sitä pikemminkin pääsynä all inclusive -lomakeskukseen kyseisenä aikana.

Jos tietyt turistit aikoivat matkustaa myös muihin Thaimaan maakuntiin, heidän on pysyttävä Phuketissa vielä 7 päivää eli yhteensä 21 päivää, jotta he voivat testata tartunnan uudelleen ennen kuin he voivat matkustaa uudelleen muihin Thaimaan maakuntiin. ministerille. Hotellin henkilökunta olisi myös testattava säännöllisesti ja asetettava karanteeniin ennen saarelta lähtöä.

"Phuket Model" -mallin odotetaan etenevän 1. lokakuuta. Samaan aikaan Phiphat ja muut viranomaiset terveysministeriön, liikenneministeriön ja sisäministeriön kanssa vierailevat Phuketissa kartoittamaan ja kehittämään useita matkailumaamerkkejä, jotta ne olisivat valmiita kaupunkiin uudelleen avaaminen.

Tämä ehdotus on myös koeilmapallo ennen sen mahdollista käynnistämistä muissa kuuluisissa nähtävyyksissä eri puolilla maata, kuten Chiang Maissa, Ubon Ratchathanissa, Chanthaburissa, Rayongissa, Surat Thanissa, Krabissa ja Bangkokissa. Chonburi ja Pattaya on myös listattu mahdollisuuksiksi.

”Meidän tulee ensisijaisesti seurata tilannetta ja yleistä palautetta Phuket Modelista ja katsoa, ​​olivatko turistit ja paikalliset iloisia avautumisesta vai eivät. Jos jompikumpi heistä ei hyväksyisi, hylkäämme idean emmekä soveltaisi sitä."

"Mutta jos se sujui hienosti lokakuussa, viranomaiset voisivat harkita saman mallin soveltamista muihin provinsseihin edistääkseen matkailualaa, johon Covid-19-pandemia tällä hetkellä eniten vaikutti", Phiphat päätti.

On todettava, että kansainvälisistä lennoista tai ohjelmaan ilmoittautumisesta ei annettu selkeää tietoa. Matkailuministeriö ei erikseen puhunut maista, jotka hakeutuisivat tai olisiko se oletettavasti avoin kaikille.

Reaktio ilmoitukseen on ollut ristiriitaista, mutta on tärkeää huomata, että tämän ohjelman tavoitteena on aloittaa ihmisten tuominen takaisin huolellisesti ja varovasti. Ohjelma EI ole suunnattu lyhytaikaisille matkailijoille, vaan niille, jotka aikovat jäädä pidempään tai viettävät maassa perinteisesti useita kuukausia vuodessa. Se voi olla tapa palata niille, joilla on eläkeviisumi tai joilla on omaisuutta Thaimaassa tai joilla on lapsia tai muita tärkeitä, mutta ei asianmukaista viisumia.

Ehdotus hyväksyttiin alun perin periaatteessa, mutta The Pattaya News huomauttaa, että suunnitelmaa voitaisiin tarkistaa tai muuttaa useita kertoja ennen lopullista julkaisua tai lopullista hyväksyntää. Seuraavissa vaiheissa käydään todennäköisesti keskusteluja Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen ja Covid-19-tilannehallinnon keskuksen kanssa selvittääkseen, kuka voi palata ja miten.

Tarkempia tietoja pitäisi julkaista lähiviikkoina.

Kuva: Thansettakij ja Siamrath

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.42 (12 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.