Pattaya-viikko arvostelun valokeilassa: Katsaus viiteen parhaaseen paikalliseen tarinaan viime viikolta

 

Seuraavassa on uusi ominaisuus Pattaya Newsissa, jossa kerran viikossa katsomme edellisten viikkojen huipputarinoita, tapahtumia ja asioita, jotka sinun pitäisi tietää Pattayassa, Thaimaassa. Pääpainomme täällä The Pattaya Newsissa on tukea paikallista yhteisöämme ja Pattayan alueella asuvia ja työskenteleviä. Koska julkaisemme yli tusinaa artikkelia päivässä päivittäin, käytämme tätä korostaaksemme ja yksinkertaistaaksemme asioita, jotka toimittajamme ja henkilökuntamme, sekä thaimaalaiset että ulkomaiset, pitävät tärkeimpänä paikallisille lukijoillemme. Jos haluat, että kaikki uutisemme lähetetään sinulle päivittäin uutiskirjemuodossa, ilman roskapostia ja yhtä aamupostia päivittäin (kuten oma henkilökohtainen päivälehti), voit tilata alta.

  Tässä on katsaus viime viikon suosituimpiin tarinoihin 9. elokuuta 15. päivään kommentein:

1. Naamarit ovat edelleen lakisääteisiä Pattaya Cityssä

Meiltä kysytään usein The Pattaya Newsissa, tarvitaanko maskeja, vaikka Thaimaassa ei ole yhtään vahvistettua ja kirjattua paikallisesti levinnyt Covid-19-koronavirustapausta noin 80 päivän sisällä. Vastaus on kyllä, pääasiassa siksi, että hätäasetus on edelleen voimassa alueellamme. Tämä tarkoittaa, että valitettavasti voit saada sakon maskin käyttämättä jättämisestä Pattayalla, vaikka näin tapahtuukin harvoin.

Kyllä, naamarit ovat edelleen teknisesti lakisääteisiä Pattayalla ja Chonburissa julkisilla paikoilla

2. Walking Street, joka joutuu kohtaamaan maailman ilman kansainvälisiä turisteja, muuttaa pelisuunnitelmaansa

Pattayan kaupungin johtajat ovat sallineet liikenteen virrata Walking Street -alueen läpi kaikkina vuorokauden aikoina ensimmäistä kertaa moneen, moneen vuoteen. He sallivat myös ruokakärryt ja suunnittelevat tulevia katufestivaaleja ja katumarkkinoita. Jotkut yritysten omistajat ovat lopettaneet thaimaalaisten miesten ja transsukupuolisten ihmisten pitkäaikaiset kiellot ja ovat nyt tervetulleita kaikkiin asioihin. Muutamat yökerhot ovat muuttaneet muotoaan, ja jotkut ovat jopa muuttuneet thaimaalaisiksi pubeiksi houkutellakseen thaimaalaista yleisöä. Kaikki nämä muutokset ovat Pattayan pormestarin mukaan väliaikaisia, mutta kukaan ei tiedä kuinka kauan ulkomaalaiset turistit pysyvät kiellettyinä, joten tilanne on toistaiseksi tällainen.

Walking Street kannustaa ruokamyyjiä, katumarkkinatapahtumia ja tervetulleeksi thaimaalaista matkailua

3. Pattaya järjestää suuren Diwali-intiaanifestivaalin marraskuussa kotimaan matkailun houkuttelemiseksi.

Pattaya City on ilmoittanut järjestävänsä suuren Walking Street -suuntautuneen Diwali Indian Festivalin marraskuussa kotimaan matkailun houkuttelemiseksi. Thaimaan asukkaita on huomattava määrä Thaimaassa ja tämä tapahtuma järjestetään ensisijaisesti heille. Jotkut lukijoistamme olivat ymmällään tästä ja ajattelivat, että tämä tarkoitti, että Thaimaa kutsuisi takaisin "kansainvälisiä" turisteja, mutta näin ei ole. Se on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka juhlivat Diwalia tällä hetkellä maassa.

Pattaya aikoo järjestää Diwali Indian -festivaalin marraskuussa kotimaan matkailun edistämiseksi

4. Aiemmin suunnitellut suuret sähkötyöt ja kaivutyöt Walking Streetillä ovat viivästyneet ilman määrättyä päivämäärää jatkamiselle

Yritysten omistajien huolestuneena, koska heidän tapahtumapaikkojensa sulkeminen neljä kuukautta ja kansainvälisten turistien kielto on jo kärsinyt, suunnitelma Walking Streetin kaivamisesta ja sähkökaapeleiden siirtämisestä maan alle on keskeytetty. On epäselvää, milloin tätä suunnitelmaa jatketaan. Reaktiot tähän ilmoitukseen olivat vaihtelevia sosiaalisen median kommenteissamme, sillä työn tekemisen puolesta ja vastaan ​​oli tällä hetkellä suunnilleen yhtä suuri määrä lukijoita.

Kävelykadun sähkökaapelityöt myöhässä, ehdotusta muutettu

5. Pattaya Walking Street on nyt avoinna liikenteelle 24 tuntia vuorokaudessa

Kuten yllä olevassa artikkelissa todettiin, kun kaupunki muutti kantaansa Walking Streetillä ja yrittää houkutella lisää kotimaan turisteja, Pattaya sallii nyt liikenteen 24 tuntia vuorokaudessa Walking Streetillä. Monet ihmiset eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tähän päätökseen, kuten näet alla. Siinä se tälle viikolle, kiitos kuten aina kun luit!

Pattaya Walking Street on avoinna liikenteelle 24 tuntia vuorokaudessa, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä päätökseen

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/