Pattaya Walking Street on avoinna liikenteelle 24 tuntia vuorokaudessa, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä päätökseen

Pattaya-

Ajoneuvot saavat nyt mennä maailmankuululle Pattaya Walking Streetille 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä.

Walking Streetin alueen operaattorit pyysivät Pattayan kaupungin hallitusta jatkamaan nykyistä kokeilua, joka sallisi ajoneuvojen ajamisen kadulle kaikkina vuorokauden aikoina. Tätä oikeudenkäyntiä ehdotettiin, koska Covid-19-koronaviruksen vuoksi edelleen suljettujen kansainvälisten rajojen vuoksi katu on ollut paljon tyhjempi turistien puutteen vuoksi. Merkittävä osa liiketoiminnasta on edelleen suljettuna, arviolta noin kuusikymmentä prosenttia. Jotkut erityisesti yökerhoista ovat kuitenkin olleet suosittuja vähäisestäkin liikenteestä huolimatta.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.

https://thepattayanews.com/2020/08/06/walking-street-entertainment-association-asks-pattaya-city-to-continue-to-allow-vehicles-to-drive-through-the-street/

Avajaistapahtumaa perjantai-iltana johti Pattayan kaupungin apulaispormestari Ronnakit Eakkasing.

Apulaispormestari Ronnakit sanoi, että "tämän avaustapahtuman tarkoituksena on kutsua sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja käymään kävelykadulla."

"Nyt ajoneuvot sallitaan kulkea kävelykadulle pitkän aikavälin kokeiluksi." Ronnakit lisäsi.

"Se on kuitenkin yksi tapa estää liikenneonnettomuuksia." Ronnakit sanoi myös.

Kommentit sosiaalisessa mediassa olivat kuitenkin enimmäkseen negatiivisia. Vaikka monet julisteet näkivät tarkoituksenmukaisena saada alue näyttämään elävämmältä ja sallia ihmisten teoriassa pysäköidä ja jäädä pois valitsemansa tapahtumapaikan eteen sen sijaan että he kävelevät pimeällä kadulla, jolla on monia suljettuja paikkoja, todellisuudessa liikenne yhdistettynä jalankulkijoiden kanssa vaikutti jokseenkin kaoottiselta ensimmäisenä iltana. Pysäköinti on myös tällä hetkellä sallittua kadulla, mikä on vähentänyt tilaa ajoneuvoille ja jalankulkijoille.

Yllä oleva kuva on otettu uuden käytännön ensimmäisenä yönä puolenyön aikoihin ja julkaistu eri sosiaalisen median kanavissa. Kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet muokkaavansa ohjelmaa tarpeen mukaan, erityisesti pysäköinnin osalta varmistaakseen alueen edelleen turvallisuuden. He totesivat myös, että taksit voivat ajaa kadun läpi, mutta eivät voi istua odottamassa yökerhojen edessä sulkemisen yhteydessä, mikä aiheutti huomattavaa liikennettä ensimmäisenä yönä.

Ronnakit totesi, että avaaminen liikenteelle kaikkina aikoina on vain väliaikaista, kunnes rajat saavat avautua uudelleen ja ulkomaalaiset turistit voivat palata. Valitettavasti päivämäärä voi olla vielä kaukana.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.09 (11 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.