Walking Street Entertainment Association pyytää Pattaya Cityä edelleen sallimaan ajoneuvojen ajamisen kadun läpi

Pattaya-

Walking Streetin alueen operaattorit pyytävät Pattayan kaupunginhallitusta jatkamaan nykyistä kokeilua, joka sallii ajoneuvojen ajamisen kadulle kaikkina vuorokauden aikoina.

Pyynnön Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem johti Pattaya Walking Street Entertainment Associationin puheenjohtaja Narit Petcharat.

Viime kuun alusta viime kuun loppuun, heinäkuuhun 2020, Pattaya City oli sallinut ajoneuvojen kulkea kävelykatualueella koekäytössä.

Pyyntö seuraa sen jälkeen, kun pubit, yökerhot ja baarit suljettiin COVID-19-tilanteen aikana ja avattiin uudelleen viime kuussa. Monet yritykset ovat edelleen kiinni, ja koska kansainväliset turistit eivät pääse vierailemaan, jalankulku on paljon normaalia alhaisempaa.

Pattaya Walking Streetin toiminnanharjoittajat ovat jättäneet Pattayan kaupungille pyynnön ajoneuvokorvauksen jatkamisesta, koska he haluavat edistää Walking Streetin taloudellista toimintaa ja liikenne lisää heidän mielestään aluetta. He tutkivat myös katupysäköinnin mahdollistamista suljettujen paikkojen edessä asiakkaille, jotka haluavat vierailla auki olevissa diskoissa ja yökerhoissa.

KUVAT: Pattaya PR

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.