Kaksi päiväsaikaan tapahtuneesta Pattayan moottoripyörätaksin murhasta epäiltyä tappoi hänet juomisen aikana tapahtuneesta suullisesta loukkauksesta, poliisi sanoo

Pattaya-
Kahta epäiltyä, joita syytetään 47-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajan ampumisesta Pattayalla aiemmin tällä viikolla kirkkaassa päivänvalossa, mikä johti tämän kuolemaan, on nostettu syytteeseen murhasta.

Myöhemmin poliisi jäljitti ja pidätti kaksi pääepäiltyä, jotka nimettiin Mr. Manat Imamuksi, 39, ja Niphon Panthongiksi, 45, Bangsaenissa, kun he yrittivät nostaa rahaa pankkiautomaatista. Pattayan poliisin mukaan kaksi miestä olivat aiemmin jättäneet taakseen rikoksessa käytetyn moottoripyörän, aseen ja vaatteet pieneen asuntoon Soin viiden lähellä Nongpruessa ennen pakenemista.

Lue alta lisää edellisestä jutusta.

https://thepattayanews.com/2020/07/30/two-prime-suspects-in-daytime-murder-of-motorbike-taxi-driver-arrested/

Rikos esitettiin eilen Pattayassa kahden epäillyn kanssa. Uudelleensäädös on kriittinen osa Thaimaan lakia, jotta tuomioistuimessa voidaan saada syyllinen tuomio. Tämä sisälsi, että kaksi epäiltyä näyttivät Pattayan poliisille, mukaan lukien päällikkö Khemmarin Pissamaille, kuinka rikos eteni. Poliisi sulki osia Pattaya School 8:n takana olevasta alueesta Walking Streetin lähellä toimenpiteen ajaksi.

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Khemmarin Pissamai kertoi The Pattaya Newsille, että yhden epäillyistä väitettiin myöntäneen ensisijaisen motiivin. Poliisipäällikkö Khemmarinin mukaan epäillyt olivat olleet osa juomapiiriä uhrin, 47-vuotiaan Prathum Saartnakin kanssa aiemmin tällä viikolla. Prathum oli väitetysti loukannut useita henkilökohtaisia ​​loukkauksia toisesta kahdesta epäillystä juomaporukan edessä, mikä sai ryhmän nauramaan epäilliselle. Tapauksesta aiheutuneen maineen menettämisen vuoksi epäillyt päättivät, että ainoa tapa korjata ongelma oli murhata uhri.

Kahta epäiltyä syytetään murhasta, ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, ampuma-aseen ampumisesta julkisella paikalla ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa. He ovat toistaiseksi poliisin hallussa ilman takuita.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/