Thaimaan maahanmuuttovirasto julkaisee lisätietoja viisumiamnestian armonajasta

Thaimaa-

Thaimaan maahanmuuttovirasto ja Covid-19-tilannehallinnon keskuksen englantilainen tiedottaja ovat julkaisseet lisätietoja Thaimaassa tällä hetkellä viisumiamnestiaa saavien henkilöiden armonajasta.

Viisumiamnestia koskee maassa olevia turisteja, joiden viisumi on vanhentunut 26 jälkeen.  Alkuperäinen artikkelimme viisumiamnestiasta, jota on sittemmin jatkettu, on täällä.

Mitä tämä tarkoittaa yksinkertaistettuna? Pattaya News selittää alla. Muista, että vaikka se on voimassa julkaisuhetkellä, se saattaa muuttua tai yksittäisiin sääntöihin ja rajoituksiin voi liittyä suurlähetystöstäsi tai maahanmuuttovirastosta riippuen.:

-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-

Lyhytaikainen Visa Amnesty:

Jos olet tällä hetkellä viisumiamnestiassa lyhytaikaisella viisumilla (turisti), sinulla on 26. syyskuuta mennessä poistuttava maasta, ellet hae toista viisumityyppiä tai osoita, että et voi lähteä.

Jos et voi palata kotiin lentojen puutteen tai kotimaasi rajoitusten vuoksi sinulla täytyy olla kirje lähetystöstäsi, jossa niin sanotaan ja toimita kirje Immigrationille viimeistään 26. syyskuuta.

Jos et voi palata kotiin sairauden vuoksi, sinun on esitettävä myös todistus maahanmuuttovirastolle.

Niiden, jotka aikovat lähteä ennen 26. syyskuuta, ei tarvitse ilmoittaa maahanmuuttovirastolle, mutta heidän on poistuttava ennen tätä päivämäärää. Tällä hetkellä on selvää, että tämän päivämäärän jälkeen ei ole enää yleistä armahdusta tai armonaikaa.

-=-=-=-==-=-=-=–==-=-=-=-

Pitkän oleskelun viisumin haltijat:

Jos tavanomainen vuosiviisumi on vanhentunut, vanhentunut tai se on uusittava armahduskauden aikana, sinulla on 26. syyskuuta asti aikaa vierailla maahanmuuttovirastossa ja selvittää tilanne heidän kanssaan. Jos viisumi edellyttää yleensä matkaa maasta maahantulon edellytyksenä, poikkeuksia voidaan mahdollisesti antaa tapauskohtaisesti, mutta niistä on keskusteltava maahanmuuttoviraston kanssa. Voit myös palkata viisumiagentin, jos haluat auttaa selvittämään nämä tiedot.

Kaikenlaiset viisumin pidennykset pitkäaikaisille viisumin haltijoille alkavat 27. syyskuuta…Maahanmuutto kehottaa saattamaan tämän päätökseen ennemmin tai myöhemmin ja olemaan huolissaan mahdollisesta viikkojen ajan menettämisestä laajennuksen suorittamiseen ennenaikaisesti.

–=-=-=-==-=-==-=-=-=-=-=-=-=

Kaikki, joilla oli 90 päivän sisäänkirjautuminen Maaliskuuta 26 - heinäkuu 31 on 31. elokuuta asti suorittaa tavallinen 90 päivän sisäänkirjautumisensa joko henkilökohtaisesti tai verkossa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Kaikki oleskeluajan ylittymiseen liittyvät rangaistukset ja sakot tulevat voimaan 27 alkaen.

-=-=-==-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pattaya News kannustaa ihmisiä suorittamaan vaaditut työnsä ennemmin tai myöhemmin, koska on erittäin todennäköistä, että maahanmuuttovirastot ovat erittäin kiireisiä armonajan lopussa.

Kysymyksiä? Vieraile lähimmässä maahanmuuttovirastossa henkilökohtaisesti tai soita numeroon 1178. Älä lähetä Pattaya Newsille erityisiä viisumiin liittyviä kysymyksiä, meillä ei ole vastauksia kaikkiin mahdollisiin ainutlaatuisiin tilanteisiin. Jos olet epävarma, voit myös harkita viisumiagentin apua.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/