Delfiinejä havaittu Koh Larn-Videolla

Pattaya-

Koh Larnin edustalla on tänään havaittu delfiinipalko.

Videoleike delfiineistä julkaistiin Toretto KohLarnin Facebook-sivulla. Video löytyy alta.

https://youtu.be/L9lm1qw5moQ

Videon ottanut henkilö oli matkalla veneellä Koh Laniin. Ainakin kolmen delfiinin ryhmä havaittiin. Delfiinejä, valaita ja muuta monimuotoista meren elämää on nähty Pattayan lahdella säännöllisesti sen jälkeen, kun Covid19-kriisi rajoitti vierailijoiden ja turistien määrää alueelle.

Koh Larnin suosittu turistikohde oli suljettuna yli kaksi kuukautta COVID-19-tilanteen aikana. Se avattiin uudelleen viime kuussa monilla uusilla terveystoimenpiteillä ja varotoimilla.

Lue lisää avajaisista TÄÄLTÄ.

https://thepattayanews.com/2020/06/02/koh-larn-reopens-to-a-quiet-but-steady-first-day-according-to-island-residents/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/