Reader Talkback Thailand Tulokset: Mihin aikaan yöelämän ja baarien pitäisi sulkeutua Pattayassa ja sen ympäristössä?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback Thaimaa: Mihin aikaan yöelämän ja baarien pitäisi sulkeutua Pattayassa ja sen ympäristössä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Napsauta alla olevaa artikkelia saadaksesi lisätietoja tästä:

Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaassa: rikosten tukahduttaminen jatkuu valtakunnallisesti, turistialueiden baarien omistajat haluavat laillisen sulkemisen klo 4 ennen MM-kisoja

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=–=–=-=

James - Koska suuri osa Thaimaan bruttokansantuotteesta tulee turistikaupasta ja suuri osa turistirahoista tulee turisteilta, jotka palvelevat baaria, sulkeminen kello kahdelta näyttää toimivan useimmissa kaupungeissa. maailman. Siitä huolimatta, riippumatta siitä, mihin aikaan "virallinen" sulkemisaika on, monet pysyvät avoinna poliisille maksettavien maksujen kautta.

-=-=-=-==-=-

Ravintoloksi naamioituneiden Michael W-Venuesin ei pitäisi sallia suuria ja äänekkäitä konsertteja esikaupunkialueilla. Näihin tiloihin mahtuu noin 200 henkilöä

-=-=-=-=–=-=

Dr. Jeff-Uusia tekijöitä: USA:n pandemian jälkeiset raportit osoittavat, että turistimatkailu lisääntyy, kun taas liikematkailu on laskenut jonkin verran, koska Zoom korvaa liikematkustamisen tarpeen. Joten turistit voivat auttaa voittamaan pandemian enemmän kuin työmatkat. Turistit haluavat yleensä pysyä hereillä myöhemmin, mutta nyt he eivät ehkä halua vain juoda alkoholia. Miamissa rikollisuuden lisääntymisen ja muutaman vuoden takaisen liian villin kevätloman vuoksi sata vuotta vanha sulkemisaika klo 5 äänestettiin pois ja muutettiin kello 2:ksi.
Marihuana uutena laillisena laillisena virkistyshuumevaihtoehtona, joka on paljon rauhoittavampi päihteen tyyppi, IMO, saattaa olla tapa turisteille pysyä paikalla puhumassa toisilleen ja pitää hauskaa klo 5 asti ilman, että tämä johtaa rikoksiin ja ongelmiin. myöhäisillan baarien sulkemisajoista.

-=-=-=-=–=-=

John B-Anna jokaisen yrityksen päättää, onko kannattavaa olla auki ja sulkea, kun se kokee sen hankalaksi.
Päivittäin paikallisten viranomaisten mielijohteesta muuttuvat viranomaismääräykset ovat PAHIN TAPA houkutella turisteja, jotka haluavat syödä, juoda ja juhlia koko yön. On selvää, että nämä toiminnot on rajoitettava tiettyihin vyöhykkeisiin, jotta me muut voimme nukkua.

-=-=-=-=-=-=-=

Gustaf-baarit ja yöelämä pitäisi KIELLETTÄ, ne eivät ole hyviä perheystävällisille turisteille. Tee siitä niin kuin viime vuonna, kaikki alkoholin myynti oli kielletty lähes koko vuoden. Kannabis pitäisi myös kieltää uudelleen ja jokainen, joka ottaa prostituoidun, tuomitaan kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen. Tämä tekisi Pattayasta paljon paremman.

-=-=-=-=-=-=-=

Bryan-Vanhat miehet tarvitsevat enemmän unta. Lisää siihen myös suoli täynnä olutta. Ehdotan, että 9.30 olisi sopiva aika. Isoisäni saapuu noin 9-vuotiaana useimpina päivinä.

-=-=-=-=-==-=–=

Paul - Ainakin kello 4 MM-kisat ovat tulossa ja viimeinen peli päättyy noin kello 4 aamulla.

-=-=-=-=-=-=-

Darren-24/7 Jos on kiireistä ja he voivat saada taikinan halkeilemaan baarin omistajille kuten se ennen oli

-=-=-=-=-=-

Peter-Meidän kaikkien pitäisi olla sänkyyn ja nukkua keskiyöhön mennessä!

-=-=-=-=-

Alan-Pidin siitä parhaiten lukituksen aikana

-=-=-=-=-=-=-

Cliff-Pitäisi olla avoinna klo 6 asti

-=-=-=-=-=-

Zelda-Ei kuulu hallitukselle, mihin aikaan me suljemme baarit; omistajille asti. Niin kauan kuin asiakkaita on, miksi heidän pitäisi sulkea?

-=-=-=-=-=-=-

Alex-Pattaya-baareilla tulee olla lisenssit 24 tuntia vuorokaudessa. tiukkaa melusaastetta olisi valvottava. kaikissa baareissa tulee olla vartiointi paikan päällä.

-=-=-==-=-=-

Nicola-

6 am
Asuinalueilla klo 2-3
Mutta jotkut puoluealueet vain ilman rajoja edes ok
-=-=-=-==-=-=-
Mike James-Sulje kaikki pysy kotona ja pelasta ihmishenkiä
-=-=-=-=-=-=-=

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/