Pattaya Terminal 21 isännöi mereneläviä 21.-24. lokakuuta

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya -

Pattaya Terminal 21 isännöi toista fantastista tapahtumaa ruokailijoille juhlistaakseen toisen pitkän viikonlopun alkua 21.-24. lokakuuta.

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Meren antimetfestivaaleilla nähdään rivit katuruokamyyjiä eri puolilta Itä-Thaimaaa katumarkkinateeman alla, alkaen perjantaina huikealla mallikiitoradalla yhden Thaimaan maailmanluokan ostoskeskuksen, Pattaya Terminal 21:n, edessä.

Satojen ostajien odotetaan saapuvan paikalle, sillä Thaimaassa on jälleen pitkä viikonloppu, ja maanantaina 24. lokakuuta korvataan sunnuntaina Chulalongkorn-päivä. Festivaali alkaa thaimaalaisen laulajan ilmaisella minikonsertilla Kalmari klo 7 perjantaina 21. lokakuuta.

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Toivottavasti kala- ja äyriäisfestivaali, kuten monet tapahtumat viime viikkoina, tuo tuloja paikallisille myyjille ja elvyttää Pattayan matkailua.

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall
KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.