Pattayan matkailu vilkasta pitkän lomaviikonlopun aikana tuoden mukanaan tuhansia turisteja, mutta myös liikenneongelmia

Pattaya-

Pattaya on ollut kiireinen toistaiseksi nelipäiväisen lomaviikonlopun toisena päivänä, mikä saattaa olla kuivumista tuleville suurille tapahtumille, kuten Loy Krathong, ilotulitusfestivaali, joulu ja uusi vuosi.

Pidennetty viikonloppu johtuu hallituksen vapaapäivistä, jotka pidettiin osana Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa Rama IX:n muistoseremonioita, jotka valitettavasti kuoli kuusi vuotta sitten.

Tämän seurauksena kotimaisia ​​turisteja on tullut Pattayalle ja sää on toistaiseksi ollut suotuisa, mikä on tuonut monia paikallisille rannoille ja Pattayan viranomaisten mukaan noin 8,000 XNUMX ihmistä päivässä Koh Larnille.

Matkailualueet, kuten Walking Street ja LK metro, ovat olleet vilkkaita, ja monet ulkomaiset matkailijat nauttivat myös lomaviikonlopusta.

Joitakin valituksia on kuitenkin tullut. Erityisesti liikenneongelmat, joista monet johtuvat edelleen Second Roadilla käynnissä olevista rakennustöistä, ovat olleet tuskaa paitsi turisteille ja ulkomailla asuville myös yritysten omistajille. Pattayan kaupungin viranomaiset sanovat, että he rohkaisevat urakoitsijoita työskentelemään mahdollisimman nopeasti saadakseen nämä alueet valmiiksi ja avata liikenteelle Loy Krathongilla 8. marraskuuta.

Sosiaalisessa mediassa on myös ollut valituksia yöelämän "aikaisista" sulkemisista, jotka ovat johtuneet poliisin viime päivinä turvallisuuden vuoksi tekemästä tukahduttamisesta alueella. TPN huomauttaa kuitenkin, että huolimatta ehdotuksista pidentää yöelämän sulkemisaikoja matkailualueilla klo 4, tällä hetkellä viihdealueiden lakisääteinen sulkemisaika on klo 2.

Myös viihdealueiden laillista laajentamista Pattayan keskustasta on ehdotettu, mutta tämäkään ei ole vielä virallista, ja sen seurauksena tämän alueen ulkopuolella olevien viihdepaikkojen laillinen sulkemisaika on keskiyö.

Pattayan viranomaiset, jotka ovat hyvin tietoisia siitä, että turistit eivät halua mennä kotiin aikaisin ja että Pattaya on matkailun ja viihteen vetämä, sanovat nopeuttavansa molempia ehdotuksia Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa.

Toistaiseksi viikonlopun odotetaan jatkuvan kiireisenä, ja se on hyvä testi tuleville tapahtumille ja viikonloppujen odotetaan olevan vieläkin kiireisempiä sesonkiaikana… ensimmäinen todellinen sitten vuoden 2019 Covid19…-lähestymisten vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/