Pattayan Ramayana-vesipuisto tarjoaa asiakkailleen erikoisalennuksia ja -tarjouksia koko lokakuun ajan

Chonburi -

Pattayan Ramayana-vesipuisto valmistaa asiakkaille erityisiä aktiviteetteja, alennuksia ja kampanjoita, jotta he voivat kokea hauskaa koko lokakuun ajan.

Osoittaakseen arvostusta lääkintähenkilöstölle Covid-19-pandemian jälkeen vesipuisto tarjoaa 50 prosentin alennuksen kaikista lippujen hinnoista lääkintähenkilöstölle, aikuisille 375 bahtia/henkilö ja lapsille 325 bahtia/henkilö, kun he esittävät todisteet tai todisteet. työstä sairaaloissa tai niihin liittyvissä terveysvirastoissa. Henkilökunnan kaksi vierasta saavat myös lippualennuksen. Kampanja on voimassa 1. lokakuuta - 31. lokakuuta.

Koulutauon erikoistarjouksia on saatavilla myös koululaisille, yliopisto-opiskelijoille ja heidän perheilleen. Korkein 60 prosentin alennus on vain opiskelijalipuista. 'Opiskelijapaketti' tarjoaa 2 aikuisen lippua + 1 vakiokokoisen kaapin hintaan 999 bahtia normaalihinnasta 2,500 bahtia.

Ramayana-vesipuisto on avoinna joka päivä (paitsi keskiviikkoisin) klo 11–00. Lisätietoja ja tarjouksia saat ottamalla yhteyttä www.ramayanawaterpark.co.th.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.