Pattayan poliisi ryhtyi tukahduttamaan väitettyä alaikäisten kerjäämistä kadulla

Pattaya -

Pattayan poliisi käynnisti tehoiskun Thaimaan naapurimaiden väitettyjen katukerjäläisten ryhmään, jonka kerrotaan käyttäneen alaikäisiä rahan keräämiseen.

Pattayan poliisin ja kaupungin virkamiesten yhdistetty ryhmä seuloi Tree Town -markkinat Soi Buakhaolla Banglamungin Nongpruen osa-alueella, Chonburissa, noin kello 10 eilen 13. syyskuuta huolestuneiden kansalaisten raportoitujen väitetyistä katukerjäläisistä, joiden he sanoivat käyttäneen alaikäisiä rahan keräämiseen turisteilta. .

Tiimi etsi julkistamatonta yöelämää ja löysi sieltä yhden kambodžalaisen naisen ja yhden poikalapsen. Poliisi löysi myös kukkakimpun, jota he epäilivät naisen kauppaavan turisteille. Kambodžalainen nainen myönsi ylittäneensä laittomasti Thaimaan rajan ja tulleensa Pattayalle etsimään työtä.

Sitten Pattayan poliisi ja kaupungin viranomaiset tapasivat toisen kambodžalaisen naisen, jonka poliisi sanoi myös pyytäneen rahaa turisteilta. Hänellä oli kolme noin 2-5-vuotiasta lasta. Lopulta sekä naiset että lapset vietiin Pattayan poliisiasemalle poliisiauton sängyssä.

Pattayan poliisi piti kirjaa kahdesta naisesta ja lapsesta ja siirsi heidät lasten ja perheiden turvakotiin odottamaan jatkokäsittelyä. On epäselvää, mitä syytteitä nostetaan. Ei myöskään ollut heti selvää, olivatko lapset todella sukua naisiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.