Kansallispuiston vartija kuoli yrittäessään pysäyttää villinorsun riehumisen paikallisissa yhteisöissä Prachinburissa

Prachinburi -

Kansallispuiston vartija kuoli traagisesti aamuyöllä maanantaina 12. syyskuuta yrittäessään pysäyttää villin elefantin, joka riehui paikallisissa yhteisöissä ja tuhosi taloja ruokaa varten Prachinburissa.

Thap Lanin kansallispuiston virkamiehet ja Ban Wang Ai Pongin kylän päällikkö saapuivat paikalle sunnuntai-iltana, syyskuun 11. päivänä, saatuaan hälytyksen kansallispuiston villinorsusta, joka tunkeutui kylään etsimään ruokaa. He yrittivät työntää nisäkkään takaisin puistoon estääkseen sitä vahingoittamasta kyläläisiä, kuten se teki aiemmin kahden paikallisen asukkaan kanssa alueella.

Valitettavasti kun puistonvartija, joka myöhemmin tunnistettiin Arthit Phewngamiksi, yritti pelotella eläintä sähinkäisyillä, norsu hyökkäsi virkailijan kimppuun ja tallasi hänet maahan.

Hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, mutta hänet todettiin lopulta kuolleeksi maanantain varhain.

Paikallisten kyläläisten mukaan urosnorsu oli tunkeutunut Nadin alueen asuinalueille viiden kuukauden ajan varastaen tuotteita ja vahingoittaen talojen kyläläisten keittiöitä ruokaa varten sekä haavoittaen kahta paikallista kyläläistä.

Elefantin asema lehdistön aikaan oli vielä epäselvä, mutta sen uskottiin olevan edelleen vapaana kansallispuiston tiheissä metsissä.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.